Dell 7567 1050 Ti ve i7 7700HQ Darboğaz Sorunu

Kuzeyakk

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Dell inspiron 7567 laptopuma GTA 5 ve PES 2019 indirdim. Daha önce Battlefield 1 gibi zorlu bir oyunda bile yuksek ayarlarda %100 GPU kullanımı, %50-60 CPU kullanımı ve 45-60 FPS civarlarında, dolayısıyla darbogazsiz bir sekilde keyiflice oyunu oynuyordum. Fakat GTA 5 ve PES'te %60 GPU kullanımı %100 CPU kullanımı ile oynayabiliyorum. Ozellikle PES'te çok sinirim bozuluyor FPS 40'lara dusuyor. Boyle bir sistemde sabit 60 FPS ile PES, yuksek ayarlarda da GTA 5'i en azindan 45 FPS ile oynamam gerekir. Acaba oyunların orijinal olmamasından mı kaynaklanıyor? Eğer oyleyse ne yapmaliyim? Tesekkurler.

O işlemcide darboğaz olmaması gerekir. Oyunun çoklu çekirdek performansı kötüdür.

Sorunu çözdüm. Dün dell update uygulamasından driverları kontrol etmistim. Ekran karti driveri buldu kurdum o andan beri darboğaz vardı. Geforce sitesinden son driveri manuel olarak kurdum sorun duzeldi. Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…