Dell 7567 BIOS undervolt kilidi nasıl açılır?

Berkyyww

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 13500H RTX 4050 6GB 16GB RAM 512SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba Dell 7567 model cihazım var işlemcim throttling yediği için undervolt yapmak istedim. Fakat ThrottleStop'daki ayarlar kilitli. Intel XTU da seçenekler gözükmüyor bile. BIOS'tan dolayı kilitli olduğunu buldum. Fakat bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dell'in yeni sürüm BIOS'larında UV protection olabiliyor. BIOS downgrade yapmanız gerekebilir UV Protection'u kaldırabilmek için. Cihazınızın özelliklerini yazabilir misiniz?

Dell'in yeni sürüm BIOS'larında UV protection olabiliyor. BIOS downgrade yapmanız gerekebilir UV Protection'u kaldırabilmek için. Cihazınızın özelliklerini yazabilir misiniz?

i7 7700HQ
GTX 1050 Ti
16 GB DDR4

Peki BIOS downgrade nasıl yapabilirim acaba?
BIOS sürümüm 1.15.0 sanırım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    36 KB · Görüntüleme: 41
Eski sürümlerden birini deneyebilirsin. Hangisinde UV protection yoktur ben de bilmiyorum açıkçası.

Forumlara baktığımda 1.9.3 veya 1.10.0'larda yokmuş peki indirdikten sonra nasıl atabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…