B Berkyyww Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 13500H RTX 4050 6GB 16GB RAM 512SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2024 #11 Görkem Say dedi: 7567 ilk çıktığında almıştım. ThrottleStop ile 2.8GHz'e sabitleyerek kullandım ben hep yoksa sıcaklık yüzünden frekans kısıp FPS düşmesi yapıyordu. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şekilde fakat BIOS'tan dolayı ThrottleStop'da işlem yapamıyorum kilitli gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2024
Görkem Say dedi: 7567 ilk çıktığında almıştım. ThrottleStop ile 2.8GHz'e sabitleyerek kullandım ben hep yoksa sıcaklık yüzünden frekans kısıp FPS düşmesi yapıyordu. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şekilde fakat BIOS'tan dolayı ThrottleStop'da işlem yapamıyorum kilitli gözüküyor.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.198 Makaleler 1 Çözümler 17 18 Ocak 2024 #12 Berkyyww dedi: Bende de aynı şekilde fakat BIOS'tan dolayı ThrottleStop'da işlem yapamıyorum kilitli gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Demekki sonradan çıkan BIOS sürümleri kitlemiş Throttlestop kullanımını. Dell’in en nefret ettiğim politikaları.
Berkyyww dedi: Bende de aynı şekilde fakat BIOS'tan dolayı ThrottleStop'da işlem yapamıyorum kilitli gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Demekki sonradan çıkan BIOS sürümleri kitlemiş Throttlestop kullanımını. Dell’in en nefret ettiğim politikaları.
B Berkyyww Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 13500H RTX 4050 6GB 16GB RAM 512SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2024 #13 Görkem Say dedi: Demek ki sonradan çıkan BIOS sürümleri kilitlemiş ThrottleStop kullanımını. Dell'in en nefret ettiğim politikaları. Genişletmek için tıkla... Aynen. Görkem Say dedi: Demek ki sonradan çıkan BIOS sürümleri kilitlemiş ThrottleStop kullanımını. Dell'in en nefret ettiğim politikaları. Genişletmek için tıkla... Hem sogutamiyorlar işlemciyi hem de yapılacak işlemi engelliyorlar.
Görkem Say dedi: Demek ki sonradan çıkan BIOS sürümleri kilitlemiş ThrottleStop kullanımını. Dell'in en nefret ettiğim politikaları. Genişletmek için tıkla... Aynen. Görkem Say dedi: Demek ki sonradan çıkan BIOS sürümleri kilitlemiş ThrottleStop kullanımını. Dell'in en nefret ettiğim politikaları. Genişletmek için tıkla... Hem sogutamiyorlar işlemciyi hem de yapılacak işlemi engelliyorlar.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 18 Ocak 2024 #14 Berkyyww dedi: Forumlara baktığımda 1.9.3 veya 1.10.0'larda yokmuş peki indirdikten sonra nasıl atabilirim? Genişletmek için tıkla... Yönergesi vardır sitesinde.
Berkyyww dedi: Forumlara baktığımda 1.9.3 veya 1.10.0'larda yokmuş peki indirdikten sonra nasıl atabilirim? Genişletmek için tıkla... Yönergesi vardır sitesinde.