Çözüldü Dell 7567 CS:GO'da Düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

mete.e

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
1050 Ti
İşlemci
i7 7700HQ
Merhaba arkadaşlar, şu anda en düşük ayarlarda 90-120 arası FPS alıyorum. Eski videolara baktım Dell 7567 ile çekilmiş 200-300 FPS alıyorlar. Acaba bende mi sorun var yoksa artık CS güncellemelerle ağırlaştı mı? İnternetten araştırdığım birkaç çözümü denedim. NVIDIA Denetim Masası 3D ayarlarından birkaç ayar denedim fakat FPS hiç değişmiyor ayrı aralıkta devam ediyor.

Merhaba arkadaşlar, şu anda en düşük ayarlarda 90-120 arası FPS alıyorum. Eski videolara baktım Dell 7567 ile çekilmiş 200-300 FPS alıyorlar. Acaba bende mi sorun var yoksa artık CS güncellemelerle ağırlaştı mı? İnternetten araştırdığım birkaç çözümü denedim. NVIDIA Denetim Masası 3D ayarlarından birkaç ayar denedim fakat FPS hiç değişmiyor ayrı aralıkta devam ediyor.

Oyuna o videolardan sonra çok fazla güncelleme geldi.
Normal denilebilir.
Başlatma kod ayarlarınızı değiştirin.

Başlatma seçeneklerine de eklemeler yaptım bir fark olmuyor aynı değerlerde devam ediyor. Aynı kodları başla bilgisayarda denedim ciddi artış oldu. Aynı bilgisayarı ya da sistemi kullanan varsa kaç FPS alıyorsunuz merak ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00