Dell 7567 Fanı Ses Yapıyor

Skaraca

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım (Dell 7567 i5) 1 seneyi doldurdu. Allaha şükür şu ana kadar ufak tefek sorunlarda olsa çok memnundum.
Ama son bir haftadır bir fan sıkıntım var. Klavyenin sağındaki enter ve sayı tuşlarının olduğu kısmın altındaki fandan sanki bir yere çarpıyormuş gibi ses geliyor. İlginç olanı PC ne düştü ne de bir yere vurdum. Sadece telefonum bir karış bile olmayan bir mesafeden dediğim yerin de alt kısmına, yani tuşlara dahi denk gelmeyen kısmın üstüne düştü. Bundan olacağını pek düşünmesem de ilginç olanı ondan sonra ses başladı.
Buna benzer bir durum yaşayan var mı? Ne yapmamı önerirsiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti bitmesine yakın servise götürdüm.
İstanbul Avrupa yakası/Gogan iletişime(Dell Yetkili Servisi) elden teslim ettim.
Servisteki elemanlar çok ilgiliydi. 4 iş gününde yapıp aradılar. Gidip yine elden teslim aldım. Yeni fan takmışlar ve genel bakım yapılmış. Genel manada servisten,hızdan ve elamanlarından çok memnun kaldım. Bilginiz olsun

*Avrupa yakasındaysanız elden teslim etmelisiniz. Eğer Anadolu yakasındaki servise göndermek isterseniz o zaman kargoyla halledebiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı