Dell 7567 şarj etmeme sorunu

Murat Burç

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Bugün bilgisayarımın şarjı %15'e düştüğünde kapatıp şarja taktım ve başından ayrıldım. Şarj aletinin bilgisayara bağlanan ucunda mavi bir ışık bulunuyor ve normalde bu her daim yanıyor. 2 saat sonra bilgisayarı şarjdan çıkarmaya geldiğimde soketin ucundaki mavi ışığın yanmadığını gördüm. Şarj durumunu kontrol etmek için güç tuşuna bastım fakat bilgisayar açılmadı. Bilgisayarı prizden çıkardım ve adaptör takılı değilken açmaya çalıştım yine açılmadı. Şarj aletini bilgisayara takmadan prize taktığımda soketin ucundaki mavi ışık yanıyor fakat bilgisayara takınca mavi ışık sönüyor ve şarj aletinin adaptöründen bip sesi ardı ardına geliyor. Şuan bilgisayar çalışmıyor.

Sorunu çözmek için ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Yetkili servisi aramanı öneririm benimde ekrakartı kullanımım gereksiz yere 3 4 dk sonra gta da düşüyodu aradım dedim böyle böyle gönderdim teknik servise bugün iyi ilgileniyoşar inşallah düzeltirler sana önerim teknik servisi araman jarz olmuyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…