Dell 7567 Termal Macun Yenileme

alfabet

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Dell 7567 kullanıyorum ve termal macunu değiştirmeye karar verdim. Bu işlemi kendim yapmak istiyorum. Daha önce laptop söktüm ama zaten eskiydi fakat şimdi biraz tereddüt ediyorum. Dışarda 50 TL istiyor adam. Servise de gönderip beklemek istemiyorum. En büyük sebep olarak deneyimim olmasını istiyorum bu konuda. Fikriniz nedir zor bir işlem midir? Ve garantiden çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işlemi kendiniz yaparsanız cihaz garanti dışı kalacaktır. Şimdilik bunu servisten talep etmeniz gerekmekte. Garanti süresi dolduğunuzda kendiniz yaparsınız. Bu konuda hiç tecrübeniz yoksa kesinlikle cihazın termal bakımlarını siz yapmayın.

Garanti bakım yapıyorsa kesinlikle garanti yapsın. Çünkü Dell termal ped kullanıyor ve bunu Dell değişirse daha iyi olur. Dışardan bilgisayarcıya boşuna para vermeyin. Dell 7567'yi sökmediyseniz video izleyerek sökmenizi tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Heatsink:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…