Dell 7567 vs Monster 1050 Ti

BERKAYYYyyyyyy

Hectopat
Daha fazla  
Dell 7567 veya Monster 1050 Ti arasından hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani hangi iki modelden bahsettiğini belirtmez isen biz sana tam yardımcı olamayız. Şu an görünüşe göre Monster alman daha doğru olur. Bir taraf genel olarak iş bilgisayarları üretirken Monster oyuncu laptopları üretiyor, soğutma olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Bu dediklerim iki diz üstünün de tamamen aynı özelliklerde olduğunu var sayarak diyorum bu arada. Birinde diğerinden daha fazla olan bir şey varsa onu seç zaten.

Ama şimdi sorduğum zaman dell diyolar. Nedenini öğrenebilir miyim?

Bir de mesela dell gtx 1050ti ama SSD'si az (okuma hızı yazma hızı düşük 128 GB) vs. monster gtx 1050 ama 256 GB SSD (2800 okuma 1100 yazma).

Ama şimdi sorduğum zaman dell diyolar nedenini öğrenebilirmiyim ?

Bide mesela dell gtx 1050ti ama ssd si az(okuma hızı yazma hızı düşük 128 gb)vs monster gtx 1050 ama 256 gb ssd(2800okuma1100 yazma)
Siz başlıkta iki modelinde 1050Ti olduğunu yazmışsınız. İki model de 1050Ti olsaydı SSD'si çok olanı almanız doğru olurdu, şimdi Monster markalı olanda 1050 var diyorsunuz. 1050 ile 1050Ti arasında oldukça performans farkı var, 1050Ti olanı almak daha doğru olur, siz iki modeli de linklerseniz daha iyi yardım ederiz.

Monster özelleştirilmiş öyle oluyordu. İndirimdeydi bitti. Ben de Dell 7567 modelini satın aldım.

Ama SSD'sini değiştirmeyi düşünüyorum. Sanırım yetmeyecek. Zaten okadar zor da değil.

Dell modelinin ekranını çok kötülediler, eğer aradığın performans ise tercih edebilirsin zira özellikleri fiyatına göre gayet iyi bir tek ekranından şikayet var.Soğutma sistemi de gayet iyi "Gaming" Serisi olduğu için.

Yapılan yorumların hiçbir dayanağı yok yanlış yönlendirmeye yol açabilirler.Ürünü kendim kullanıyorum Monster hikaye kalır.Arkadaş genel olarak iş bilgisayarı demiş Dell için galiba Alienware serisinin Dell markasına ait olduğu bilinmiyor.Her yerde ürünün ekranı çok kötü deniliyor fakat öyle değil.Tamam IPS kadar geniş açı sunmuyor fakat ekran parlaklığı ve görüntü netliği denildiği kadar kötü değil.(23.5 inç Viewsonic 75hz monitör de kullandım acaip bir fark yok).Güvenerek Dell alabilirsin.

Yalnız dikkat edersen arkadaş Alienware dememiş, Dell demiş. Ayrıca, Dell alınmaz demedim, ikisi tamamen aynı ise Monster, değil ise hangisi üstün ise onu al dedim. Fanboy yerine sokma insanları bir şeyi kanıtlayacağım diye.

Dell aldım ssd takacağım tamamiyle hızlı olsun diye çok teşekkür ederim,ama indirim bitmeseydi monster'a yönelecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…