Dell 7567 vs Monster 1050 Ti

Fanboyluk yaptığımdan değil tamamen sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş misali yazdım o yazıyı.Çok sert bir eleştiri olarak geldiyse özür dilerim o kadar abartmamam lazımdı.Ben yalnızca Alienware gibi başarılı bir seriyi üreten firmanın orada ki deneyimini Dell markası altında üretilen Gaming bilgisayarlara da aktarabilir diye düşündüm.Tekrardan özür dilerim.

Dizüstü bilgisayarlarda genel olarak M.2 portu bulunur.
Bu aralar bayağı bir laptop kurcalıyorum, eski, yeni fark etmiyor. Belirli bir seviyenin üstüne olmayanlarda hiç görmedim M.2. Kesinliğinden emin olmadan gidip M.2 almazdım ben yani laptopa.

Valla bir zamanlar monster fiyatları ucuz diye tercih sebebiydi, şimdi bakınca DELL'den bile pahalıya geliyor. Doğal olarak benim tercihim de DELL olurdu.

dell inspiron 7567 aldım fakat yanlış bilgisayarcıya götürdüm çünkü ben
League of Legends de ben 100-140 arası fps alıyorum arkadaşım 150-200 ultrada
Paladins de 80-120 fps alıyorum fakat arkadaşım 145-150 alıyor
arkadaşımın modeli monster abra a5 v11 ssd li gtx 1050 li bir notebook nasıl iyi oluyor anlatabilirmisiniz?

Aynı çözünürlükte mi oynuyorsunuz? MSI Afterburner ile oyun içi değerlere bak. Sürücülerin güncel olduğundan emin ol.
herşey aynı yanyana oynadık fakat sürücüleri nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum driver agentten kontrol ettim 6 sürücü eski dedi eğer fotoğrafını bulursam koyarım

Aynı çözünürlükte mi oynuyorsunuz? MSI Afterburner ile oyun içi değerlere bak. Sürücülerin güncel olduğundan emin ol.

herşey aynı yanyana oynadık fakat sürücüleri nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum driver agentten kontrol ettim 6 sürücü eski dedi eğer fotoğrafını bulursam koyarım
nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum lütfen yardımcı olun

Dosya Ekleri

• 2017-05-21 (4).png
    126,2 KB · Görüntüleme: 161
DDU indiriyorsun, bilgisayarındaki bütün driverları siliyorsun. Sonra buradan indiriyorsun.
bi facebook hesabınızı belirtirmisiniz nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfen bi ayrıntılı konuşalım

DDU indiriyorsun, bilgisayarındaki bütün driverları siliyorsun. Sonra buradan indiriyorsun.
Şuanda ddu ile sildim geforce experience gitti sizin verdiğiniz linkten indiriyorum

indirdim fakat bi fark göremedim league of legendsde gene 100 lerde geziyor lütfen yardımcı olun

Driverla alakalı hiçbirşey yok aynı oldu fps aynı yerlerde geziyor sildim yeniden indirdim ddu ile gittim youtube dan baktıgım videolarla sildim geforce experienceyi ddu ile verdiğiniz linkten indirdim fakat gene aynı

lütfen yardımcı olun

Dosya Ekleri

• 2017-05-23 (3).png
    289,1 KB · Görüntüleme: 80
  • 2017-05-23 (4).png
    287,1 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…