Dell 7567 vs Monster Abra A5 v10.2.2

novaimpus99

Hectopat
Makaleler
2
Sorum açık dell 7567 mi monster abra a5 v10.2.2 mi? İkisininde özellikleri kağıt üzerinde aynı gözüküyor ama ben laptop'a bu kadar para vermiş iken uzun yıllar bir sıkıntı çıkarmadan kullanmak istiyorum ve ikinci sorum ise dell alırsam ebrar bilgisayardan yada n11 den alıcam. (Vatana yada benzeri marketlere gelmediği için) bu sitelerden aldığım zaman bir sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ebrar bu sosyalde önerilmesi yasak olan bir mağazadır. Açıkçası ben Dell markasının daha kaliteli olmasından dolayı diğer Dell modeli alırdım. Ama satış sonrası destek anlamında da Monster çok ilgili. Dell'in ülkemizdeki teknik servis kısımlarını bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim o konuda.

Dell eğer gaming laptop değilse muhtemelen tek fanlıdır monsterın çift fanlı olduğunu biliyorum. Ben olsam moster alırdım laptopun gaming olarak tasarlanması bile bir avantajdır.

Dell 7567 cift fanlı. Sogutma problemi yok. Ben Turkiyedeki satista olan modelini sadece ekran paneli yuzunden sevmedim. TN paneli kullaniyor. Ips panel olsaydi size kesinlikle Dell i önerirdim. Tabi TN panel tercih edenlerde var.( Input lag vs...)

Dell 7567 öneriyorum, çift fanla uygun oyun laptop modellerinden birisi. Çift fanlı olması da kolaylaştırıyor. 4K dokunmatik ekran modelide var fakat gereksiz. Çünkü ekran kartı 4K için yeterli değil. FullHD panel olanını tercih edip SSD olan modeli seçmeniz iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı