@Mustafaozvrn  hocam n11 sadecenotebook güvenilir midir? İletişimleri nasıl yani? Bir sorum daha olacak kuponu nasıl temin ettiniz?

hocam ben de sipariş vermeyi düşünüyorum.Muhtemelen sizin ladıgınız yerden alcam sadecenotebook tan .Cihaz da sıkıntı yaşadınız mı bugüne kadar? Bir de windosun hangi sürümünü kurdunuz?@Beavers N11den alınan tüm ürünler zaten güvenilir bir sıkıntı olmaz sadecenotebook firmasıda bildiğim kadarıyla sinerji pc firmasına ait int araştırabilirsin. Faturada zaten sinerji yazıyor. Paketlemesi hızı va çok iyiydi laptopu aldıktan sonra muhatabın dell olacak zaten.
@Arathorn1859 Hocam oynayamayacağın oyun yok o konuda sıkıntı olmasın. Ultrada oynarsın fps te Güzel alırsın.
Pro yu nerden temin ettiniz varsa linkini atabilir misiniz?@Beavers Şuan sorunum hiç yok soğutmasına hayran kaldım oyunlarda da çok iyi fps alıyorum her yönden bence iyi bir laptop bu fiyat aralığında rakibi yok diyebilirim. W10 pro kurdum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.