D djxeon Kilopat Katılım 27 Nisan 2016 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2018 #11 thelordof dedi: Başka ilden kargoladığın için gidiş, geliş toplam 3 gün civarı yolda geçmiştir sanırım. Genişletmek için tıkla... tabi dostum üstüne bide serviste yedek parça yoksa onunda bekleme süresini eklersen her halukalda yine beklicen
thelordof dedi: Başka ilden kargoladığın için gidiş, geliş toplam 3 gün civarı yolda geçmiştir sanırım. Genişletmek için tıkla... tabi dostum üstüne bide serviste yedek parça yoksa onunda bekleme süresini eklersen her halukalda yine beklicen
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2018 #12 djxeon dedi: tabi dostum üstüne bide serviste yedek parça yoksa onunda bekleme süresini eklersen her halukalda yine beklicen Genişletmek için tıkla... Evet parça beklendiği için süre uzuyormuş genel olarak her sorunda
djxeon dedi: tabi dostum üstüne bide serviste yedek parça yoksa onunda bekleme süresini eklersen her halukalda yine beklicen Genişletmek için tıkla... Evet parça beklendiği için süre uzuyormuş genel olarak her sorunda