Dell 7577 vs Monster A5 v9.2.2 vs Monster A7 v7.2

Ben biraz daha araştırdım dell daha iyi olduğunu söylüyorlar. Monster dan daha iyi soğutması varmış. İnceleme videolarını falan izledim monster bf1de ultra ayarlarda 90 dereceye kadar çıkıyor ama dell 75e kadar çıkıyor. Dell daha iyi gibi duruyor şuanda. Dell 7567 modelinde pil biraz daha iyi. Bende 7567 ile 7577 arasında kaldım. 7577 daha yeni model olduğı için daha kaliteli panel falan varmış. Ama pil ve seste biraz geri çekmişler.

Evet ama thunderbolt ve parmak izi varmış ek olarak. Bende Dell'in bu iki modelinden birine yöneleceğim sanırım, güzel bir indirim bekliyorum artık hocam.

7577nin 8GB RAM modeli hepsiburadada 4100tl de 16RAM olanla hemen hemen aynıya geliyor.

Hocam ben biraz daha bekleyip Vatanda kdv indirimi bekleyeceğim çünkü en son indirimde 7567 nin 1tb+256ssd li (her yerde 1tb+128ssd) ayrıca windows10 yüklü modeli 4600 dü. Eğer gelmezse 7577 alma ihtimalim yüksek (Tabi monstere güzel bir indirim gelirse fikrim değişebilir).

7577de hızlı şarj özelliği gelmiş. O model daha çok yattı kafama. Ama vatanda 1050 ti olan modeli yok. 1060 maxq olan var. Vatan indiriminde ya 7567 alacağım yada başka bir yerden 7577 1050 ti modelini alacağım. Şuan için böyle düşünüyorum inşallah en kısa sürede kdv indirimine girer.

Konuyu açtıktan sonra hp omen 15 modelini gördüm,o pc de güzele benziyor acaba daha mı iyidir dell veya monster'dan

Hocam 7567 için aynı durumdayız fakat 7577 modelinde az önce forumlarda 1050ti modelinin adaptör sorunu var yazılmış şöyle ki adaptör yetersiz güç veriyormuş ve laptop şarja takılı iken şarjı azalıyormuş. Yorumlar arttıkça sorunlar doğuyor. Bu modeli takipteyim ve bu sorun eğer artarsa kafamı karıştırır.

Konuyu açtıktan sonra hp omen 15 modelini gördüm,o pc de güzele benziyor acaba daha mı iyidir dell veya monster'dan
Hocam Hp hakkında hiçbir fikrim yok ama genel olarak Hp ısınma sorunundan sabıkalı tabiki modele göre değişir.

7577 modelini kullanan birine sordum o kadar büyütülecek bir sorun olmadığını belirtti performansa hiçbir etkisi yok ve Dell bunu hybrid power diye açıklamış.

Yaklaşık bir hafta kadar Dell 7577 (i7 7700hq 1050ti 8 gb ram 128 gb ssd 1tb hdd) modeli kullanıyorum kasa tasarımının üstüne tanımak elde değil tabi bu kişiden kişiye değişkenlik gösterir. Rainbow Six Siege oynuyorum cidden ayarları en sona çekmeyi özlemişim. Bilgisayarda ısınma sorunu yok fakat deli gibi ses çıkartıyor eski bilgisayarıma göre fakat hiç bir şekilde FPS düşüşü yaşamadım. Thunderbolt 3 Portu olması zaten ayrı bir güzellik parmak izi okuyucusu yok zannediyordum o da süpriz oldu. Klavye keşke kırmızı aydınlatmalı olsaydı. Ürünün bir eksi yanıda ağır hiç hafifbir bilgisayar değil kalınlığına göre baya ağır bir bilgisayar. (Eski bilgisayarıma göre değerlendiriyorum ASUS KB 56CB 13")

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…