U Utku Aytekin Hectopat Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2018 #1 Bugün Dell Inspiron 7577, GTX 1050 Ti modelini aldım. Ubuntu yüklü olarak geldi. Ben USB ile nasıl Windows kurabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2018
Bugün Dell Inspiron 7577, GTX 1050 Ti modelini aldım. Ubuntu yüklü olarak geldi. Ben USB ile nasıl Windows kurabilirim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Ocak 2018 #2 Buyurun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal
Buyurun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal
uygarbas06 Hectopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 148 Çözümler 2 29 Mart 2021 #3 Dell'in sitesinden orijinal Windows'u indir Oradaki adımları takip et 1 uygulama ile USB hazırlatıyor.
Dell'in sitesinden orijinal Windows'u indir Oradaki adımları takip et 1 uygulama ile USB hazırlatıyor.