Dell Alienware Aurora 16 alınır mı?

• Konuyu başlatan Fatleey
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 630
Bütçe
60000
Yani hocam YouTube'daki incelemeye güvenerek almıştım ama orada Valorant'ta 75-78 geziyordu ayrıca maximum 81'e peek yapmıştı bütün testlerin sonucunda bende ise sadece Valorant'ta performans modunda 85 dereceyi görüyor akşam Forza4- CS2 gibi oyunlara bakacağım belki Valorant'a son gelen güncelleme ile alakalıdır çünkü bilgisayar sessiz performans modunda tarayicida onlarca sekme ve Steam açık olmasına rağmen fan çalıştırmıyor yani soğutma ile ilgili problem olduğunu düşünmüyorum ama sizi de yanlış yönlendirip pişman etmeyeyim.

Vallahi hocam şu an tamamen sana bagliyim senin deneyimlerine göre takılacağım için :D bekliyorum gelismeleri.

Vallahi hocam şu an tamamen sana bagliyim senin deneyimlerine göre takılacağım için :D bekliyorum gelismeleri.

Bugün 9-10 gibi detaylı oyun testlerini paylaşacağım. Hatirlatirsan sevinirim bazen forumu unutuyorum.

CS de sıcaklık 73-75 hocam peek değerleri varsaymaz isem gayet güzel ancak Valorant'taki sıcaklığı hâlâ çözemedim oyun sebebiyle sanırım Valorant'ta 99 olan işlemci CS'de 73-75 arasi geziyor.

Son düzenleme:
Bugün 9-10 gibi detaylı oyun testlerini paylaşacağım. Hatirlatirsan sevinirim bazen forumu unutuyorum.

CS de sıcaklık 73-75 hocam peek değerleri varsaymaz isem gayet güzel ancak Valorant'taki sıcaklığı hâlâ çözemedim oyun sebebiyle sanırım Valorant'ta 99 olan işlemci CS'de 73-75 arasi geziyor.

FPS kisitlamadiysaniz olabilir belki hocam

FPS kisitlamadiysaniz olabilir belki hocam.

Hocam yapılan testlerde de FPS kısıtlanmamıştı sadece Valorant'ta bu problemi yaşamak garip geliyor açıkçası 😂 altında standbile olmadan CS 73-75 dereceydi gayet iyi geldi bana ama Valorant'ta FPS'i 120'ye kisitlayinca 76 dereceyi geçmiyor birkaç forumda daha sadece Valorant'ta ısınma sorunu yaşayan kullanıcılar gördüğüm için normal karşılıyorum.

Cihaz malzeme kalitesi olarak iyi, ekrani gayet güzel, klavyesi güzel, stant dahi olmadığı halde klavyesi neredeyse hiç ısınmıyor biraz ısınması normal sonuçta laptop bu, modları ve yazılımı gayet güzel, masaüstünde sessiz modunda onlarca sekme açık Steam'den oyun indiriyorum fanlar 0 rmp de. Sonuç olarak ben cihazı beğendim Valorant'ta yaşattıkları kabul edilebilir yakında Riot yazılım ile düzeltir diye düşünüyorum.

FPS kisitlamadiysaniz olabilir belki hocam.

Forza 2 k extrem ayarlarda 70-72 derece hocam araçla suya girip yeniden doğarken 80'e peek yapıyor 1.5 sn 70-72 derece aşırı hoşuma gitti açıkçası Valorant'taki sorun Riot ile ilgili cihazin altini yukseltmedigim halde 70-72 derece cook iyi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı