Merhaba arkadaşlar, verdiğim linkteki bilgisayarı satın alırsam 16 GB RAM miktarını ne kadar artırabilirim? Yeni nesil RAM takabilir miyim? 5000 serisi ekran kartı veya daha yüksek Intel işlemci takabilir miyim? Yani sorum şu: Bu bilgisayarı ne kadar yükseltebilirim, ne kadar süre güncel tutabilirim? Zaten büyük ihtimalle ekran kartı, işlemci, RAM yükseltmesi yaparım. Güncel parçalarda bir sorun çıkar mı?
Not: Arkadaşlar, bu paraya o sistem alınmaz demek için yazmayın. Ben de biliyorum pahalı olduğunu ve o paraya çok daha iyi bir sistem alınabileceğini. Sadece soruma cevap verirseniz sevinirim. Vakit ayırıp yardımcı olan herkese teşekkürler.
www.gaming.gen.tr
Not: Arkadaşlar, bu paraya o sistem alınmaz demek için yazmayın. Ben de biliyorum pahalı olduğunu ve o paraya çok daha iyi bir sistem alınabileceğini. Sadece soruma cevap verirseniz sevinirim. Vakit ayırıp yardımcı olan herkese teşekkürler.

Dell Alienware Aurora R15 Intel Core i7-13700KF 16GB DDR5 1TB M.2 SSD RTX 4080 16GB W11 Home Masaüstü Bilgisayar AWAR15I7KF80WH
Bir sonraki uzun soluklu oyun maratonunuzu standart hava soğutma ile güçlendirin veya sıvı soğutma veya Alienware Cryo-tech™ sıvı soğutma ile yükseltin.

Son düzenleyen: Moderatör: