Dell Alienware AW2521HF nasıldır?

Ben kullandım 4-5 ay kadar bir süre. Tasarım ve dayanıklılıkta 1 numaradır Alienware fakat tuzludur. Ayrıca 240 ile 144 arasında ki farkı anlamak çok zordur ve gereksizdir. Satma sebebim buydu zaten. 165-144-120 Hz yeterlidir e-sporcu değilsen.
Ama laf yok kullandığım 3. en güzel monitör bu zamana kadar 12-13 kadar monitör kullandım.

Pardon yalnız ben linki yanlış atmışım .
Link doğrusu burada : Alienware 25 Gaming Monitor: AW2521HF | Dell

Fast IPS üreticilerin kullandığı bir isimlendirme, literatürdeki ismi AHVA-IPS olarak geçer. IPS panelin bir türevi, yüksek yenileme hızlarını ve düşük gecikme değerlerini sağlayan IPS panel tipi diye tanımlayabiliriz. Standart IPS ler ile neredeyse aynı doygunluğu ve canlılığı veriyor, ben de aynı modeli bekliyorum fakat hala stoklara girmedi ülkemizde. Şuan satılan Asus VG259QM modeli ile aynı paneli kullanıyor.

ASUS'un VG259QM modelinede bakabilirsin aynı fiyat grubunda 280Hz bir panele sahip.

Merhaba AW olan ürünü aldınız mı merak ettim. Aldıysanız inputlag değeri vs nasıl sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…