Dell Alienware AW2523HF 24.5" vs Gamepower Rapid 27"

TatlisAxolotl

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Gamepower Rapid 27'' - Dell Alienware AW2523HF
Başlıkta da olduğu gibi bu iki F/P monitör arasında kaldım.

Normalde Gamepower monitörü elerdim Dell alırdım, ama farklı bir forumun yaptığı testlerde Gamepower monitörün ms değerleri daha iyi çıkıyor.

Fiyatlarının aşağı yukarı aynı olduğunu düşünürsek ön yargılarımdan dolayı Gamepower'ın yine bir yerden malzemeyi kıstığını, sorun çıkaracağını düşünüyorum.

Benim tercihim Dell monitör yönünde ama yine de bir sorayım dedim.

Normalde Gamepower monitörü elerdim Dell alırdım, ama farklı bir forumun yaptığı testlerde Gamepower monitörün ms değerleri daha iyi çıkıyor.
Videoyu izledim, en hizli overdrive modunda 4.35ms ama en hizlida overshoot fazla, bu yuzden bir onceki overdrive ayarina cekmek gerekiyor onda overshoot yok, onda da 6.5ms almis. AW2523HF de 6.9ms almis. Pek fark yok. Hadi Gamepower olan 4.35ms olsun ama overshoot olmasin, yine Gamepower almam. Mantiksiz bir hareket.

AW2523HF alin.

Videoyu izledim, en hizli OverDrive modunda 4.35ms ama en hizlida overshoot fazla, bu yuzden bir onceki OverDrive ayarina cekmek gerekiyor onda overshoot yok, onda da 6.5ms almis. AW2523HF de 6.9ms almis. Pek fark yok. Hadi Gamepower olan 4.35ms olsun ama overshoot olmasin, yine Gamepower almam. Mantiksiz bir hareket.

AW2523HF alin.

Sağ olun hocam sadece küçük bir tereddütte kalmıştım. Keşke firmalarda doğru değerleri yazsada gönül rahatlığıyla alsak. 4 5 ms monitör istiyorsak 1 ms yazanları alıyoruz vallahi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı