Dell Alienware AW2523HF en iyi ayarlar nasıl olmalı?

semozin

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Monitörü yeni aldım fakat en iyi ayarlar nasıl olmalı? Üst düzey CS2 ve Valorant oynuyorum monitör ayarlarında G-Sync kapatamıyorum bu da bir hayli ms farkı koyuyor ortaya yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia ekran kartı kullanıyorsan monitörün menüsünde G-Sync açık olmalı, AMD ise de G-Sync yerine FreeSync'e dair ne varsa o açık olmalı. Alternatif olarak Adaptive Sync de kullanabilirsin. Ancak Nvidia ekran kartı kullanıyorsan G-Sync'in açık olması gerek. Sonrasında Nvidia Denetim Masası'ndan da açmalısın. Bunları yaptığını varsayıyorum, sadece emin olmak için üzerinden geçiyorum.

Bunlarla birlikte Reflex'i Enabled + Boost veya Düşük Gecikme Modu'nu Ultra'da kullanmalısın. Bu sayede G-Sync kullanımıyla beraber açtığın V-Sync kaynaklı gecikmeyi de düşürür. Genelde Nvidia Denetim Masası'nda Düşük Gecikme Modu, destekli oyunlarda da Nvidia Reflex olarak gözükür. İstersen Denetim Masası'ndan aç, hep açık kalsın. İstersen oyun içerisinden Reflex aç. Önemli olan G-Sync ile birlikte Reflex'i kullanman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı