Dell Alienware AW2524HF vs AOC 24.1" CS24A

DEVIL K2

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,
Aşağıda bulunan iki monitör arasında kaldım. Bu işlerden anlayan arkadaşlardan bana yardımcı olmasını rica ediyorum.

Ek olarak sizlerin de önerebileceği, bu monitör daha iyi dediğiniz olursa yollamanızı rica ederim.

Şimdiden teşekkürler.

Biraz araştırma yaptım tekrar dan söylenen FAST TN/FAST IPS ekran 540 hz olsa bile oled ekranlar da 360 hz daha iyi olduğunu söylemekte oled ekran hakkında araştırıyorum bende tam.

Biraz araştırma yaptım tekrardan söylenen Fast TN/FAST IPS ekran 540 Hz olsa bile OLED ekranlar da 360 Hz daha iyi olduğunu söylemekte OLED ekran hakkında araştırıyorum bende tam.

Sisteminiz 500fps> bir sistem ise Alienware önerebilirim. Ek olarak 500 Hz OLED monitöre bütçeniz yeterse OLED almanız daha iyi olur.

Sisteminiz 500fps> bir sistem ise Alienware önerebilirim. Ek olarak 500 Hz OLED monitöre bütçeniz yeterse OLED almanız daha iyi olur.
Yardımınız için teşekkür ederim şimdi arkadaşımızın ilettiği monitör yorumları çok iyi OLED ekran olarak sizlerin önerebileceği bir monitör var mı peki ?

Yardımınız için teşekkür ederim şimdi arkadaşımızın ilettiği monitör yorumları çok iyi OLED ekran olarak sizlerin önerebileceği bir monitör var mı peki ?

Samsung mat, eğer glossy istersen diğer markalara yönelme gerekiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı