Dell Alienware AW2525HM nasıldır?

Bütçe
10-11 bin

izmitmen

Yoctopat
Daha fazla  
Monitör
Dell Alienware AW2525HM
Son düzenleyen: Moderatör:
Satın aldım ve kullanıyorum, genel olarak önerilerim şunlar olacak.

Önceki monitörünün gama eğrisi ne seviyede bilmiyorum ancak bu monitör mükemmel görüntü vermek için tasarlanmamış. Renkleri hoş ve canlı, parlaklığı güzel, kontrast oranı yerinde ancak eğer ki monitöre yakından bakıyorsan bakış açısı biraz sorunlu ve tüm IPS monitörlerin o lanet sorun bu monitörde de bolca var. Siyahlar siyah değil, karanlık ortamlarda renk geçişleri bozuk karanlık renklerle dolmuş durumda. 24G2SP de çok daha iyi bir gama eğrisi varmış ve bu kadar gözüme batmıyormuş.

Monitörün Standart ve Sports renk ayarları güzel ancak custom color tavsiye ederim, eğer karanlık sahneler sizin için dert değilse bu monitör mükemmel bir seçenek.

Önceki monitörünün gama eğrisi ne seviyede bilmiyorum ancak bu monitör mükemmel görüntü vermek için tasarlanmamış. Renkleri hoş ve canlı, parlaklığı güzel, kontrast oranı yerinde ancak eğer ki monitöre yakından bakıyorsan bakış açısı biraz sorunlu ve tüm IPS monitör

Önceki monitörünün gama eğrisi ne seviyede bilmiyorum ancak bu monitör mükemmel görüntü vermek için tasarlanmamış. Renkleri hoş ve canlı, parlaklığı güzel, kontrast oranı yerinde ancak eğer ki monitöre yakından bakıyorsan bakış açısı biraz sorunlu ve tüm IPS monitörlerin o lanet sorun bu monitörde de bolca var. Siyahlar siyah değil, karanlık ortamlarda renk geçişleri bozuk karanlık renklerle dolmuş durumda. 24G2SP de çok daha iyi bir gama eğrisi varmış ve bu kadar gözüme batmıyormuş.

Monitörün Standart ve Sports renk ayarları güzel ancak custom color tavsiye ederim, eğer karanlık sahneler sizin için dert değilse bu monitör mükemmel bir seçenek.
o lanet sorun bu monitörde de bolca var. Siyahlar siyah değil, karanlık ortamlarda renk geçişleri bozuk karanlık renklerle dolmuş durumda. 24G2SP de çok daha iyi bir gama eğrisi varmış ve bu kadar gözüme batmıyormuş.

eski monitörüm viewsoniğin 180hz bi monitörüydü yanlış hatırlamıyosam vx2428 omni gibi bişeydi ona göre hertürlü memnun kalırım sanırım cogunlukla lol valo cs gibi oyunları oynuyorum ama hikayeli oyunlardada zevk alırım diye düsünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı