Dell Alienware AW2525HM vs AOC 25G4SXU

Bütçe
11000

emree07

Decapat
Daha fazla  
Çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynuyorum (CS2 özellikle). 3060TI, Ryzen 5 5600'lü bir sistemden 5060 Ryzen 7 7800X3D'li bir sisteme upgradeledim. Kullandığım monitor Lenovo Legion r25i-30 165 Hz. Daha öncesinde kısa bir süre Benq XL2566x+ kullandım çok beğenmiştim fakat bütçemi aştığı için satmıştım. Forumda biraz baktığım zaman bu fiyat bantlarında rekabetçi oyunlara uygun yüksek Hz değerli bu 2 monitörün fazlaca önerildiğini gördüm. Sizce hangisi daha üstündür? Alternatif olarak bu fiyat bantlarında oyun performansı daha iyi bir monitör varsa da önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
AW2525HM daha iyi.

Gereksiz pahalı, renk gamutu da AW2525HM'den düşük.
kardeşim benim bir sorunum var rica etsem mail atsan bana danışsam sana mümkünmü
ufuk_beyhan41@hotmail.com

PRIME B650M-R anakart var Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz CL32 ram var ama 6400 mhz alamıyorum biostan expoya aldığımda ekran açılmıyor bios resetlemek zorunda kalıyorum

Ramlerin a2 ve b2 slotlara takılı olduğundan emin olun.

BİOS ve chipset güncellemelerini beta bile olsa yapın.

UCLK DIV1 mode ayarını Uclk=memclk değil de uclk=memclk/2 yapın. Auto falan olabilir memclk/2 olarak değiştirip deneyin. Resim de ekliyorum.

Eğer yine açılmazsa mhz değerini 6000 olarak ayarlayın. 6000mhz zaten sweet spot değer.

Teşekkürler hocam sizin başka alternatif bir öneriniz var mıdır?
Renk gamutunda biraz daha zayıf ama yine de gayet iyi ve F/P. Kupon ile biraz daha düşebilir.

Yaptım kardeşim
Yaptım kardeşim memclk2 autodaydı expo 2 ye alınca yine olmadı şimdi manuele alıp 6000mhzmi yapıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…