Dell Alienware AW2723DF vs ASUS ROG STRIX XG27ACMG vs ASUS ROG STRIX XG27WCMS

Bütçe
19000

atesss077

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
27 inç 2k
Selam arkadaşlar, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. ASUS gurmeleri veya monitör konusunda bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bu 3 monitörden bir tanesini alacağım, kağıt üzerinde Dell daha önde ama sizce hangisini seçmeliyim? Diğer ASUS monitörlerin incelemesini hiçbir yerde bulamadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-05-23-17-18-54-613_com.android.chrome.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2025-05-23-17-18-38-540_com.android.chrome.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2025-05-23-17-18-07-876_com.android.chrome.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 16
İnceleyip döneceğim.

Hocam illa 280Hz olmasi elzem mi? 240 olsa olur mu?

Olur diyorsaniz Samsung G6 240Hz OLED monitor şu anda 18000 TL ogrenci indirimi ile. Ben olsam sirf 40 Hz fazla olsun diye OLED'i goz ardi etmezdim.

Saçma gelmezse G6 almasam G65B alırdım. 19 binlere çıkmak elzem gözükmüyor.

Saçma gelmezse G6 almasam G65B alırdım. 19 binlere çıkmak elzem gözükmüyor.

Hocam niye saçma gelsin 11k butcesi olan tabii ki G65B alsin, ben 3 hafta once satin aldim ve o kadar memnun kaldim ki anlatamam. Ama OLED'i bir kere gordukten sonra da insan bir daha ne VA ne IPS panel gormek istemiyor tabii .

Hocam niye saçma gelsin 11k butcesi olan tabii ki G65B alsin, ben 3 hafta once satin aldim ve o kadar memnun kaldim ki anlatamam. Ama OLED'i bir kere gordukten sonra da insan bir daha ne VA ne IPS panel gormek istemiyor tabii .

OLED konusu apayrı ama OLED almayacaksam IPS ile G65B ekranı birbirine çok yakın 19k ASUS'a vermeden G65B alırdım.

Ögrenci indirimini nasıl yapacağım konusunda bilgi verir misiniz bir de halen devam ediyor mu?

OLED konusu apayrı ama OLED almayacaksam IPS ile G65B ekranı birbirine çok yakın 19k ASUS'a vermeden G65B alırdım.
G65b iade süreci içerisindeyim malesef o monitorle 3 aydır ugrasiyorum

Ögrenci indirimini nasıl yapacağım konusunda bilgi verir misiniz bir de halen devam ediyor mu?

G65B iade süreci içerisindeyim maalesef o monitorle 3 aydır ugrasiyorum.

Öğrenci indirimi monitörlerde dönemsel oluyor takip etmek gerek.
Monitörü neden iade ediyosunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…