Arkadaşlar selam, 4090'lı bir sistem için monitör arıyorum, 4K 60Hz televizyonum olduğundan 2K ve yüksek Hz değerine sahip modellere yöneldim. Bu iki model arasında kaldım. Aralarındaki fiyat farkı da gözönünde bulundurularak sizce hangisi tercih edilmeli? Ayrıca bu modeller dışında 2K 240 ve üstü Hz değerlerine sahip modeller de önerebilirseniz sevinirim, bir kez alacağımdan olabildiğince problemsiz ve üst perdeden bir ürün istiyorum, şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Dell Alienware AW2723DF Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Asus TUF Gaming VG27AQML1A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
düşünmesem de başka iki model
LG UltraGear 27GR83Q-B Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
HP Omen 27qs (780J4E9) Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.