Dell Alienware AW2724DM monitör renkleri soluk gösteriyor

Yani HDR600 açıyosun sonra direk geri kapatıyorsun başka bir şey var mı? Windows HDR aç kapat yapıyor musun haricen?

Yok hocam sadece dediğin gibi yapıyorsun ama monitör ayarından aç kapa yap bir de 180 Hz overclock yap monitörden o Hz'de kullan bay bir canlı oluyor görüntü hatta %70'lerde anca kullanıyorum monitörü bata parlak ve canlı oluyor o şekilde yapınca.

Peki Monitörün hangi programını kullanıyosun? Oyunlarda Alt Tab yapınca oyuna tekrar döndüğünde takılma donma kasma sorunu oluyor mu sende ?

Peki monitörün hangi programını kullanıyosun? Oyunlarda Alt Tab yapınca oyuna tekrar döndüğünde takılma donma kasma sorunu oluyor mu sende?

Yok olmuyor dediğim gibi yaptın oldu mu parlaklık arttı mı kullandığım program Dell display Manager hocam direk Dell sitesinden indirebilirsin.

Yok olmuyor dediğim gibi yaptın oldu mu parlaklık arttı mı kullandığım program Dell display Manager hocam direk Dell sitesinden indirebilirsin.
Hocam o program sorunlu istersen araştır bak sende eğer sorun yoksa çok iyi. Oyunlarda Alt Tab yapınca ve tekrar oyuna dönünce takılma ve donmalar oluyor şikayetleri dolu yabancı forumlar.
Düzeltme: Program güncelleme almış bende test edeceğim şimdi indirip.

Son düzenleme:

Vallahi hocam bendr hiç öyle sorun olmadı aynen güncelleme aldıden bakalım bi haber ver.

Vallahi hocam bendr hiç öyle sorun olmadı aynen güncelleme aldıden bakalım bi haber ver.
Hocam şuan aynı sorunu gözlemlemedim bir sorun yok sanırım düzelmiş sorun. Dediğin ayarları deniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…