Bu iki monitörden birini almak istiyorum hangisini tercih etmeliyim? Forumda daha önce açılmış konulara baktım ve hala kararsızım. Dell G2724D deneyimleme şansım oldu daha önce TN panel kullanan birisi olduğum için çok güzel geldi gözüme. Ama 2 bin TL daha fazla verip Alienware almak mantıklı mı bilemedim.
Renk gamutu. %68 rec 2020, %93.47 DCI-P3 coverage, %85 Adobe RGB coverage ve %100 sRGB coverage. Tahminimce sRGB volume değeri de %140 civarıdır. Güzel bir renk doygunluğu elde edebileceğiniz değerlere sahip 4 farklı renk uzayında da...
Renk gamutu. %68 rec 2020, %93.47 DCI-P3 coverage, %85 Adobe RGB coverage ve %100 sRGB coverage. Tahminimce sRGB volume değeri de %140 civarıdır. Güzel bir renk doygunluğu elde edebileceğiniz değerlere sahip 4 farklı renk uzayında da...
Flat versiyonu yok ama olmaması daha iyi. VA panelde karşıdan bakmazsanız görüntü bozulmaya başlar. Televizyonda da aynı şey geçerli, çoğu TV VA panel kullanıyor. Monitörün kavisli olması bu açıdan büyük bir avantaj. Çoğu VA monitörün kavisli olmasının sebebi de budur zaten.