Dell Alienware AW2724DM vs Dell G2724D

Hocam oynadığım oyunlar FPS ve rekabetçi ağırlıklı ondan dolayı sormuştum bunu baştan söylemem gerekirdi aslında kusura bakmayın ama dediğiniz modele baktım da F/P ürünü gibi duruyor.

Hocam oynadığım oyunlar FPS ve rekabetçi ağırlıklı ondan dolayı sormuştum bunu baştan söylemem gerekirdi aslında kusura bakmayın ama dediğiniz modele baktım da F/P ürünü gibi duruyor.

Rekabetçi ağırlıklı dediğine göre %80 rekabetçi %20 diğer olarak anlıyorum. XG27acs veya ViewSonic VX2758 2K Pro 3 240Hz alabilirsin. ASUS'un OverDrive ayarlaması çok iyi ama 180Hz, ViewSonic ise hızlı ama ASUS kadar iyi UFO performansı yok diye hatırlıyorum. Direkt bir karşılaştırma yapmamıştım tam hatırlamıyorum. Renk gamutu bakımından ViewSonic biraz daha iyi. Kontrast ve parlaklık bakımından benzer seviyedeler. ASUS'un pivot ve yükseklik ayarı var, ViewSonic'te yok.

Bu arada ikisi de muadillerinden daha zayıf kontrast oranına sahip. Ağırlıklı rekabetçi oynayacağınız için renk, hız ve parlaklık konusunda iyi olan modellerden öneri yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…