Dell Alienware AW2724HF 27 inç 360Hz 0.5ms IPS monitör nasıldır?

PikaPeek

Centipat
Daha fazla  
Monitör
Dell Alienware AW2724HF
Selam, 144 Hz ViewSonic curve monitörümü değiştirme kararı aldım Counter-Strike gibi rekabetçi oyunları çok oynadığımdan yeni bir monitör arayışına geçtim. Uzun süren aramalarım sonucunda beni en çok tatmin edecek ürünü buldum ve sipariş verdim. Ürünle alakalı Türkçe içeriklere pek erişemedim daha önce alan veya kullanan varsa bilgi ve tecrübelerini aktarırsa sevinirim. Monitörü aşağıdaki linkten satın aldım zira başka bir satıcı yoktu fiyat anlamında yurt dışı fiyatı ile oldukça yakın.

13K fiyat olarak güzel ürün. 2023 yılında çıkış yaptı. Çok taze bir monitör. Türkçe kaynak bulman imkansız zaten. İyi bir monitördür. IPS Glow derecesi biraz yüksek gelebilir. Genelde Alienware'ların parlaklık derecelerinden dolayı bunu hep görmüşüzdür. Fakat oyun performansı olarak üst düzey sayıyorum. Geldiğinde siz duygularınızı anlatın. Alacaklar okusun. 👍

Hocam deneyimleriniz nasıl? Yarın kargoya verilecekmiş daha ulaşmadı bana ve stok ta bitmiş hızlıca.
Bugün kurdum ve oyun oynamaya başladım öncelikle asla bir Ghosting söz konusu değil ölü piksel testi yaptım ölü piksel yoktu 360 Hz gayet verimli çalışıyor daha açıklayıcı olmam için biraz daha kullanmam gerek tekrar güncellerim.

Merhaba hocam bende almayı düşünüyorum da sistemim yeterli olur mu bilemedim i5 12400F+3060 Ti.

Bugün kurdum ve oyun oynamaya başladım öncelikle asla bir ghosting söz konusu değil ölü piksel testi yaptım ölü piksel yoktu 360 Hz gayet verimli çalışıyor daha açıklayıcı olmam için biraz daha kullanmam gerek tekrar güncellerim.

Merhaba hocam bende almayı düşünüyorum da sistemim yeterli olur mu bilemedim i5 12400F+3060 Ti
Oyuna göre değişir. Valorant vb. oynacaksa yer yer 360 altına düşşede yeterli denebilir. Bu arada FPS oyunları için 27 değil de aynı ürünü 25 inç modelini öneririm. 27 inç fazla büyük aim gerektiren rekabetçi oyunlar için.

Bugün kurdum ve oyun oynamaya başladım öncelikle asla bir ghosting söz konusu değil ölü piksel testi yaptım ölü piksel yoktu 360 Hz gayet verimli çalışıyor daha açıklayıcı olmam için biraz daha kullanmam gerek tekrar güncellerim.

Hocam bir de int bulduğum kaynakların birinde hoparlör var diyor biri yok diyor var mı hocam.

Merhaba hocam bende almayı düşünüyorum da sistemim yeterli olur mu bilemedim i5 12400F+3060 Ti.
Oynayacağın oyuna göre değişir ve tabii yaptığın ayarlara göre eğer şuanki sisteminde 360 fps üstü alıyorsan, evet monitörü verimli kullabilirsin.
Hocam bir de int bulduğum kaynakların birinde hoparlör var diyor biri yok diyor var mı hocam.
Hayır hocam maalesef yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı