Dell Alienware AW2725D alınır mı?

Fatih053

Centipat
Daha fazla  
Monitör
Dell Alienware AW2725D
Aklımda 2 monitör var kaç gündür ve ikisi arasında her dakika gidip geliyorum, hangisini alsam karar veremedim. Şu an için Alienware almayı düşünüyorum, diğer model ise aklımdaki Samsung G5 OLED monitör. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bana kalırsa Alienware iyi ama takıldığım bir şey var, sanırım rengi mavimsi bir renkmis, anlayamadım tam da. Ve Alienware 10k daha pahalı Samsung'dan ama geleceğe yatırım tarzı olur. Samsung'dansa şu an için bilgisayarım giriş 2K seviyesinde olsa da (R5 7500F, 5060 Ti, 16 GB RAM) ileriki zamanda 1-2 senede bilgisayarı yenilerim illaki, o zaman Alienware daha çok işimi görür diye düşünüyorum. Sizce Alienware AW2725D nasıl monitör, alınır mı?

Buna vereceğin paraya işlemcini upgrade edip örneğin R7 7800x3D almak daha mantıklı bence. Şu anda hangi monitörü kullanıyorsun ?

Buna vereceğin paraya işlemcini upgrade edip örneğin R7 7800x3D almak daha mantıklı bence. Şu anda hangi monitörü kullanıyorsun?

Hocam öncelikle şu anki monitörüm MSI MAG 256F ve hocam cok haklısınız ama ben işlemci takmak falan acayip anlamıyorum o kadar paralık bir şeyi de riske atmak hiç istemem monitoru omurluk kullanmaya alıyorum oncelıkle daha ölene kadar gider yani işlemciyi değiştiremem çünkü 550W PSU var bu yüzden önümüzdeki 2 3 sene sonra direkt kasayı 5080 veya 6070 cıktıgında falan boyle bir şey yapmayı dusunuyorum asıl monitoru alma sebebim hem şu an keyif ve sonrası içinde işime yaraması yani parça değiştirmek benim için çok zor o yüzden hem o riski almam hem de direkt kasayı değiştirmek bana daha mantıklı geliyor dediğim gibi onu da 2 Max 3 seneye halledeceğim.

Anladım OLED monitörler hakkında çok bilgim fakat bu rehber belki işinize yarayabilir.

Anladım OLED monitörler hakkında çok bilgim fakat bu rehber belki işinize yarayabilir.

Hocam siz de bana biraz hak verdiniz değil mi ben de çok düşündüm bilgisayara parça falan mı alsam diye işin içinden çıkamadım zaten monitörü de 9 taksitle alacağım zaten 2
3 sene beni idare eder bu sistem ondan sonra sağlam 2K çözünürlükte rahatlıkla işimi görecek bilgisayar alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı