Hocam benim bir arkadaşımda ViewSonic var güzel olduğunu söyledi o yüzden 27 inç alacaktık fakat öyle bir problem varsa 24.5 inç versiyonuna yönelebiliriz.
Hocam benim bir arkadaşımda ViewSonic var güzel olduğunu söyledi o yüzden 27 inç alacaktık fakat öyle bir problem varsa 24.5 inç versiyonuna yönelebiliriz.
Hocam nasıl bir sorun yaratır sizce bu monitörün 24.5 inç versiyonu da var çünkü. Kuzenim bunu istiyor çünkü görüntüsü çok hoş. Ben monitörden pek anlamam o yüzden soruyorum.
24.5'' daha iyi bence. 27'' olanda ekran çok büyük olduğu için ve pikseller az olduğu için biraz çamurlaşıyor görüntü. İnternetten ''1080p 24' vs 27' '' videoları izleyebilirsiniz.
24.5" daha iyi bence. 27" olanda ekran çok büyük olduğu için ve pikseller az olduğu için biraz çamurlaşıyor görüntü. İnternetten "1080p 24' vs 27' " videoları izleyebilirsiniz.
BenQ Zowie XL2546K 24.5" 0.5 MS 240 Hz 3xHDMI+DP FreeSync Full HD TN LED Monitör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
BenQ Zowie XL2546K 24.5" 0.5 MS 240 Hz 3xHDMI+DP FreeSync Full HD TN LED Monitör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Hocam ben anlamıyorum dediğim gibi profesyonel deyince espor oyuncuları 24.5 inç kullanıyor aklıma tasarım geldi ama pek tabii tasarımcılar 2K veya 4K monitör satın alıyorlar.