xacta Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 87 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #1 Dell Alienware 360 Hz monitöre sahibim, kabloları düzenlemek için güc kablosunu çıkartacaktım fakat çok zorlasam da çıkmıyor. DP'deki kabloyu normal olarak çıkarttım ama güç kablosu çıkmıyor, zorlasam monitöre zarar gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2025
Dell Alienware 360 Hz monitöre sahibim, kabloları düzenlemek için güc kablosunu çıkartacaktım fakat çok zorlasam da çıkmıyor. DP'deki kabloyu normal olarak çıkarttım ama güç kablosu çıkmıyor, zorlasam monitöre zarar gelir mi?
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.787 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #2 Sağ sola hareket ettirerek çıkmıyor mu hocam sıkışmış mı?
xacta Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 87 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #3 zuse dedi: Sağ sola hareket ettirerek çıkmıyor mu hocam sıkışmış mı? Genişletmek için tıkla... Hocam onu denedim şimdi çıktıda bayağı gıcırtı sesi geldi yeniden taktım sıkıntı yok gibi gıcırtı sesi normal midir?
zuse dedi: Sağ sola hareket ettirerek çıkmıyor mu hocam sıkışmış mı? Genişletmek için tıkla... Hocam onu denedim şimdi çıktıda bayağı gıcırtı sesi geldi yeniden taktım sıkıntı yok gibi gıcırtı sesi normal midir?