Dell Alienware oyuncu monitörü alınır mı?

2K ve 27" monitör olarak 280Hz de bir tek bu Dell Alienware markası vardı. Sizce nasıl?

Hocam bu fiyata bu monitoru kesinlikle almam, bu monitoru alirim.

Zaten 16-17k fiyatlara gelince gercek 10 bit veren 4K monitorler isin icine girmeye basliyor, sirf Hz icin alacaksan 2K da 280 FPS veren ekran karti anca 4090. yuksek Hz istiyorsan bunu alman daha mantikli

Aynı modeli kullanıyorum, hiçbir sorun yok harika monitör. Kalitesi çok güzel malzeme, renk vs. Vs olsun. Ben aldığımda 1 tane sıkışmış pixel vardı ekranda 2 saat sonra gitti daha da bir şey olmadı.

Hocam bu fiyata bu monitoru kesinlikle almam, bu monitoru alirim.

Zaten 16-17k fiyatlara gelince gercek 10 bit veren 4K monitorler isin icine girmeye basliyor, sirf Hz icin alacaksan 2K da 280 FPS veren ekran karti anca 4090. yuksek Hz istiyorsan bunu alman daha mantikli.

Haklısınız hikayeli oyunlarda 2K da 280FPS asla alamam ancak ben sadece hikayeli değil aynı zamanda rekabetçi oyunlar da oynuyorum onun için yüksek Hz istiyorum. Peki ya bu monitör nasıl? Ondan 2bin TL daha ucuz ve 20Hz daha düşük, daha mı mantıklı olur?

Aynı modeli kullanıyorum, hiçbir sorun yok harika monitör. Kalitesi çok güzel malzeme, renk vs. vs olsun. Ben aldığımda 1 tane sıkışmış pixel vardı ekranda 2 saat sonra gitti daha da bir şey olmadı.

VESA uyumluluğu var mı acaba? Eğer alırsam bendeki monitör standına takacağım da.

Haklısınız hikayeli oyunlarda 2K da 280FPS asla alamam ancak ben sadece hikayeli değil aynı zamanda rekabetçi oyunlar da oynuyorum onun için yüksek Hz istiyorum. Peki ya bu monitör nasıl? Ondan 2bin TL daha ucuz ve 20Hz daha düşük, daha mı mantıklı olur?

VESA uyumluluğu var mı acaba? Eğer alırsam bendeki monitör standına takacağım da.

Hocam Online oyunlarda da 2K da 280 FPS alamazsin ki 5090 falan yoksa, neyse onu bir kenara birakalim ama ASUS TUF serisi monitorlere sakin bulasma, ben 10k ya 2K 180Hz IPS bir modelini aldim, hayatimda kullandigim en kotu IPS panel. IPS bleeding inanilmaz goze batiyor internette arastirirsan ASUS TUF serisi monitorlerin cogunda olan bir problem. Bu attigim MSI monitori 3 arkadasima da aldirdim ve inanilmaz memnunlar, 3'unde de panel konusunda hiçbir sorun cikmadi ve o fiyata alabilecegin tartismasiz en iyi monitor

Mevcut hocam VESA desteği.

Hocam Online oyunlarda da 2K da 280 FPS alamazsin ki 5090 falan yoksa, neyse onu bir kenara birakalim ama ASUS TUF serisi monitorlere sakin bulasma, ben 10k ya 2K 180Hz IPS bir modelini aldim, hayatimda kullandigim en kotu IPS panel. IPS bleeding inanilmaz goze batiyor internette arastirirsan ASUS TUF serisi monitorlerin cogunda olan bir problem. Bu attigim MSI monitori 3 arkadasima da aldirdim ve inanilmaz memnunlar, 3'unde de panel konusunda hiçbir sorun cikmadi ve o fiyata alabilecegin tartismasiz en iyi monitor.

Online rekabetçi oyunlarda nasıl 280FPS alamasın? Eğer bahsettiğiniz oyunlar GTA 5 Online falansa. Eğer sistemi ortalama ve üstüyse rahatlıkla alır. Ben 4070, Ryzen 7500F, 32 GB RAM ile Valorant'ta 500 600 FPS, CS:GO: da aynı şekil, Marvel Rivals, Overwatch gibi oyunlarda 200-300 arası FPS alıyorum. Arkadaşın attığı monitörün aynısını kullanıyorum Valorant gibi oyunlarda 300 FPS'e sabitleyip oynuyorum direkt.

Mevcut hocam VESA desteği.

Online rekabetçi oyunlarda nasıl 280FPS alamasın? Eğer bahsettiğiniz oyunlar GTA 5 Online falansa. Eğer sistemi ortalama ve üstüyse rahatlıkla alır. Ben 4070, Ryzen 7500F, 32 GB RAM ile Valorant'ta 500 600 FPS, CS:GO: da aynı şekil, Marvel Rivals, Overwatch gibi oyunlarda 200-300 arası FPS alıyorum. Arkadaşın attığı monitörün aynısını kullanıyorum Valorant gibi oyunlarda 300 FPS'e sabitleyip oynuyorum direkt.

Monitörde ghosting var mı acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı