Kaç haftadır Vatan'da takip ediyordum. Çok yakında yazıyordu bir anda tükendi'ye çevirdiler ürün hiç çıkmadan tükendi nasıl oluyorsa. Vatan'a çok mail attım ama bilgi veren yok şu tarihte gelir diye. Ben de hala bekliyorum umarım gelir tekrar. Parasıyla bile alamıyoruz işin saçma yanı bu. Zaten ülkede bir monitör kıtlığı var neyin nesiyse aylardır takip ediyorum stoklar yenilenmiyor. Diğer modeller için de geçerli bu. Herhangi bir yerden satın alabilirseniz buradan bilgi verir misiniz?
Hocam ürün çıkmadan tükenmedi haberiniz olsun. Çıktığında ben kararsızlık yaşamama rağmen 1 gün boyunca internete satışı devam etti ben hala satın almadım. Tam alacakken internete satışı kapandı mağazayı arayıp Online telefondan sipariş vererek edinebildim. Ertesi gün ise tekrardan online/mağaza satışı olarak çıktı ve akşamına bitti. Yani en az 3gün sürdü.
Hocam ürün çıkmadan tükenmedi haberiniz olsun. Çıktığında ben kararsızlık yaşamama rağmen 1 gün boyunca internete satışı devam etti ben hala satın almadım. Tam alacakken internete satışı kapandı mağazayı arayıp Online telefondan sipariş vererek edinebildim. Ertesi gün ise tekrardan online/mağaza satışı olarak çıktı ve akşamına bitti. Yani en az 3gün sürdü.
Hocam yanlış anladınız. Siz önceden satın aldınız benim bahsettiğim olay bu hafta pazartesi günü yani 10.04.2023 tarihinde yaşandı. Sabah 8'e kadar "çok yakında" yazan yer, mesai başladığı anda "tükendi" şeklinde değiştirildi. Yani bana boşuna ümit ettirdiler gelecek diye boşuna beklettiler.
Hocam yanlış anladınız. Siz önceden satın aldınız benim bahsettiğim olay bu hafta pazartesi günü yani 10.04.2023 tarihinde yaşandı. Sabah 8'e kadar "çok yakında" yazan yer, mesai başladığı anda "tükendi" şeklinde değiştirildi. Yani bana boşuna ümit ettirdiler gelecek diye boşuna beklettiler.
En ucuz MSI Optix MAG274QRX 27" 1 ms WQHD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Optix MAG274QRX 27" 1 ms WQHD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!