yusuufyus Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #1 Yalama olan anakart vidasını nasıl çıkarabiliriz? Lastikle denedim olmadı içi yuvarlak oldu bayağı lehimle denedim tuturamadim.
Yalama olan anakart vidasını nasıl çıkarabiliriz? Lastikle denedim olmadı içi yuvarlak oldu bayağı lehimle denedim tuturamadim.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.264 Makaleler 26 Çözümler 525 4 Ağustos 2022 #2 Silikonla tornavidayi vidaya tutturarak deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Ağustos 2022 #3 yusuufyus dedi: Yalama olan anakart vidasını nasıl çıkarabiliriz? Lastikle denedim olmadı içi yuvarlak oldu bayağı lehimle denedim tuturamadim. Genişletmek için tıkla... Bant? Artı 0 Eksi
yusuufyus dedi: Yalama olan anakart vidasını nasıl çıkarabiliriz? Lastikle denedim olmadı içi yuvarlak oldu bayağı lehimle denedim tuturamadim. Genişletmek için tıkla... Bant?
KS KS yusuufyus Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #4 Ajan_47 dedi: Bant? Genişletmek için tıkla... Bantla denedim yine dönmedi. Deni Emir M. dedi: Silikonla tornavidayi vidaya tutturarak deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deniyecegim yarın şimdi geri topladım Artı 0 Eksi
Ajan_47 dedi: Bant? Genişletmek için tıkla... Bantla denedim yine dönmedi. Deni Emir M. dedi: Silikonla tornavidayi vidaya tutturarak deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deniyecegim yarın şimdi geri topladım
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Ağustos 2022 #5 yusuufyus dedi: Bantla denedim yine dönmedi. Deni Deniyecegim yarın şimdi geri topladım Genişletmek için tıkla... Hocam küçük bir pense ya da kargaburunla döndürmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
yusuufyus dedi: Bantla denedim yine dönmedi. Deni Deniyecegim yarın şimdi geri topladım Genişletmek için tıkla... Hocam küçük bir pense ya da kargaburunla döndürmeyi denediniz mi?
KS KS yusuufyus Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #6 Ajan_47 dedi: Hocam küçük bir pense ya da kargaburunla döndürmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Pense ile denedim ama kaçıyordu ucundan hep kargaburnuyla denemedim Son düzenleme: 4 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Ajan_47 dedi: Hocam küçük bir pense ya da kargaburunla döndürmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Pense ile denedim ama kaçıyordu ucundan hep kargaburnuyla denemedim