Dell bilgisayar nasıldır?

B

Bora Sezer

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Hayatımda ilk defa iş için kullanacağım bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum. İnternette biraz araştırma yaptım ve iki marka arasında kalmıştım. Bunlar HP ve Asus'tu. Ancak sonra forum sitelerinde gezerken kullanıcıların bazılarının Dell marka bilgisayarların çok sağlam olduğu söylediğini gördüm. Gerek teknik servis ve destek olarak gerekte malzeme kalitesi olarak dünyanın en köklü şirketlerinden bir olduğu kanaatine karar verdim. Sizce Dell dizüstü bilgisayar alsam pişman olur muyum? (Bütçem 1600 TL civarı).
Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dell Dünya çapında en iyi firmalardan biridir gerek sağlamlık gerekse teknik destek pişman etmez. Bu bütçede laptop almanızı tavsiye etmem masaüstüne yönelebilirseniz daha iyi olacaktır.

2011 de bir tane Dell marka laptop almıştım. Ben memnunum dedikleri kadar sağlam ve iyi. Servislik işim olmadı umarım bundan sonra da olmaz. Hala kullanırım yani. Tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla.

Dostum şuan servis olsun cihaz yapımında kullanılan donanımsal malzemeler olsun " LENOVO " cok kaliteli bir marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…