B Buğrahan Basüt Kilopat Katılım 17 Şubat 2016 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2016 #1 Merhabalar bu monitör hakkında düşünceleriniz nelerdir? VGA-DP portları mevcut. 1080P çözünürlükte. Yaklaşık 350 TL fiyatı var daha fazlasına bütçem yetmiyor. Ya da bu fiyatta tavsiye ettiğiniz monitör var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2016
Merhabalar bu monitör hakkında düşünceleriniz nelerdir? VGA-DP portları mevcut. 1080P çözünürlükte. Yaklaşık 350 TL fiyatı var daha fazlasına bütçem yetmiyor. Ya da bu fiyatta tavsiye ettiğiniz monitör var mı?
Berkay Kalkan Kilopat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Üsküdar/Çengelköy 4 Kasım 2016 #2 Kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Bu fiyata DP olması çok iyi.
S squirrel0x0 Hectopat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2016 #3 Berkay Kalkan dedi: Kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Bu fiyata DP olması çok iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam bende almayı düşünüyorum. Hepsiburada üzerinden şuanda 339 TL'ye satışı gerçekleşiyor. Genel olarak kullanımı nasıl? Bir de 24" ile 21.5" arasında çok büyük fark var mı?
Berkay Kalkan dedi: Kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Bu fiyata DP olması çok iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam bende almayı düşünüyorum. Hepsiburada üzerinden şuanda 339 TL'ye satışı gerçekleşiyor. Genel olarak kullanımı nasıl? Bir de 24" ile 21.5" arasında çok büyük fark var mı?