M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 28 Ocak 2022 #21 KRALCAN dedi: Amazon.com.tr Bu uyar mı? Kalan bütçeye de çok az daha ekleyip RAM alabilirsin, veya direk https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...sinabilir-bilgisayar-4g8r7ea-p-HBCV00000M3S4W bunu alıp yanına da indirimden RAM çekebilirsin. Yok ben RAM ile uğraşamam dersen herhalde G15'den daha iyi bir seçenek yok gibi şu an o bütçeye. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, Dediğim gibi laptop işini biraz erteliyorum en azından yaza kadar bütçemi arttırmaya çalışacağım. Kusura bakma dostum seni de boş yere uğraştırdım.
KRALCAN dedi: Amazon.com.tr Bu uyar mı? Kalan bütçeye de çok az daha ekleyip RAM alabilirsin, veya direk https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...sinabilir-bilgisayar-4g8r7ea-p-HBCV00000M3S4W bunu alıp yanına da indirimden RAM çekebilirsin. Yok ben RAM ile uğraşamam dersen herhalde G15'den daha iyi bir seçenek yok gibi şu an o bütçeye. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, Dediğim gibi laptop işini biraz erteliyorum en azından yaza kadar bütçemi arttırmaya çalışacağım. Kusura bakma dostum seni de boş yere uğraştırdım.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #22 maximilian borsodi dedi: Çok teşekkür ederim, Dediğim gibi laptop işini biraz erteliyorum en azından yaza kadar bütçemi arttırmaya çalışacağım. Kusura bakma dostum seni de boş yere uğraştırdım. Genişletmek için tıkla... Ne demek ama burada son 1 yıldır ben dahil kim bütçeyi genişletmek için beklediyse, hep hüsran oldu. Tavsiye değildir ama.
maximilian borsodi dedi: Çok teşekkür ederim, Dediğim gibi laptop işini biraz erteliyorum en azından yaza kadar bütçemi arttırmaya çalışacağım. Kusura bakma dostum seni de boş yere uğraştırdım. Genişletmek için tıkla... Ne demek ama burada son 1 yıldır ben dahil kim bütçeyi genişletmek için beklediyse, hep hüsran oldu. Tavsiye değildir ama.
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 28 Ocak 2022 #23 KRALCAN dedi: Ne demek ama burada son 1 yıldır ben dahil kim bütçeyi genişletmek için beklediyse, hep hüsran oldu. Tavsiye değildir ama. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam, umarım bütçe uğruna elimizdekinden olmayız.
KRALCAN dedi: Ne demek ama burada son 1 yıldır ben dahil kim bütçeyi genişletmek için beklediyse, hep hüsran oldu. Tavsiye değildir ama. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam, umarım bütçe uğruna elimizdekinden olmayız.