Dell G15 5510 için RAM yükseltme

emrky01

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, elimde aşağıda linki bulunan Dell G15 5510 bir laptop var ve RAM belleğini arttırmak istiyorum. RAM özelliklerinde 2933 MHz yazıyor, 3200 MHz bir RAM ile uygun çalışır mı? Bu laptop için çift kanal çalıştırmak üzere 8 GB RAM önerisi yapabilir misiniz? Ayrıca daha önce bu bilgisayarda RAM yükselten oldu mu? Değecek kadar bir performans artışı oluyor mu?

CPU-Z indirip SPD ve Memory sekmelerini atın.

3200 mhz 2933 e iner cift kanal calisir. Sorun olmaz fps farkı olmaz 2 -3 fps anlayamazsin ayrica senim cpu z bilgini payalsirmisin memmory ve spd kısımlarını.

Anakartın maksimum 2933 MHz desteklediği yazıyor sitede, daha yükseği olsa yazarlardı, fakat yanlış hatırlamıyorsam 3200 MHz kullanabilirsin.

Tavsiyem 16 GB çift kanal DDR4 3200 MHz yaparak 32 GB RAM kapasitesine çıkarman, günümüzde çoğu uygulama ve oyun daha yüksek RAM tüketmeye başladı ve minimum 16 GB isteyen oyunlar gün yüzüne çıkıyor.

Benim cihazım 16 GB tek kanal RAM ile gelmişti, bir 16 GB daha ekleyerek 32 yaptım, cihaz nefes aldı diyebilirim. 20-25 FPS artışı oldu.

1x16 GB vs 2X 16 GB ram videosunu da buradan izleyebilirsin.

CPU Z İndirip SPD ve Memory sekmelerini atar misiniz?
CPU-Z indirip SPD ve Memory sekmelerini atın.
Biraz geç oldu kusura bakmayın.

Dosya Ekleri

• cpuz.PNG
    47,3 KB · Görüntüleme: 111
  • cpuz2.PNG
    60,3 KB · Görüntüleme: 109
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…