Merhaba. Arkadaşlar 
Dell G15 5511 G1555112400U Intel Core i5 11400H 15.6...
Kendi laptopumu satıp RTX 3050 ve üstü bir modele geçme kararı aldım, çok araştırdım yalnız fiyatlar çok acayip. Acer Nitro 5'in yeni kasası güzel ama kronik anakart sorunlu siyah ekran sorunu yaşayan çok kişi var ve elektronik şansım çok kötü hep bozuk olan bana gelir. Lenovo IdeaPad 3 de öneriliyor diye biliyorum.
Amazon.com.tr
Mesela bu bilgisayar çok iyi diye biliyorum ama bu fiyata çıkmam zorlaşıyor çünkü RAM + M.2 SSD yükseltmesi ile iki bilgisayara da 1500 TL masraf yapacağım hangisini alırsam alayım.
Dell G15 5511 sorunlu deniliyordu, herkes Dell'e mail vs attı, arkadaşlar mevcut durum nedir? Dell bu bilgisayarın mevcut sorunlarını biraz azalttı mı? Sizce alınır mı? Alsam en kötü hangi sorunları yaşayabilirim? Neden alınmamalı konusuna baktım onu atmayın. Lenovo ile arasında 5000 TL fark olduğu için bu bilgisayarın basit sorunları kaldıysa tolere edilebilir mi diye bir şüpheye düştüm. Bir de bu bilgisayarla ilgili 2 sorum var, ekranı kaç nit? Ve de güç tasarrufuna alıp film vs izlerken veya internette takılırken 3 4 saati görür mü pili en azından?
Biraz karmaşık ve fazla sorulu oldu, teşekkürler.
Dipnot: Arkadaşlar bana Acer Aspire ve HP Victus linki atmayın. 1500 TL'ye ikinci elden sattığım bilgisayarın tipi daha iyiydi.