Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.801 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 26 Temmuz 2022 #51 Ultraya bızım 3050 zor dayanıyor 40FPS cıvarı oynatıyor ama sıcaklıkları onda denemiştim evet. Normalde yuksekte oynuyorum.
Ultraya bızım 3050 zor dayanıyor 40FPS cıvarı oynatıyor ama sıcaklıkları onda denemiştim evet. Normalde yuksekte oynuyorum.
B Burak kumkaya Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #52 Artoria Pendragon dedi: Ultraya bızım 3050 zor dayanıyor 40FPS cıvarı oynatıyor ama sıcaklıkları onda denemiştim evet. Normalde yuksekte oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Sıcaklığı çok iyi görece basit oyunlarda da ısınıyor gerçi CPU bunda
Artoria Pendragon dedi: Ultraya bızım 3050 zor dayanıyor 40FPS cıvarı oynatıyor ama sıcaklıkları onda denemiştim evet. Normalde yuksekte oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Sıcaklığı çok iyi görece basit oyunlarda da ısınıyor gerçi CPU bunda
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.801 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 26 Temmuz 2022 #53 Evet bende sıcaklıklara sasırmıstım ilk geldiğinde, giriş seviye sistem için iyi dereceler. Yaz geldi diye arada gene deniyorum ama ödün vermiyor
Evet bende sıcaklıklara sasırmıstım ilk geldiğinde, giriş seviye sistem için iyi dereceler. Yaz geldi diye arada gene deniyorum ama ödün vermiyor
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #54 Artoria Pendragon dedi: Bendeki işlemci 27W çekiyor genel olarak, ama gene de düşüyor. Bu arada evet muhtemelen adaptör tam güç veremiyor çünkü 135W bile çekmeden şarjda düşme yasanabiliyor. Soğutma kısmı da doğru bendeki versiyonun 72-73 civarlarini geçtiğini gormedim. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam.Adaptörün ne kadar verdiğini veya prizden ne kadar çektiğini gösteren bir uygulama var ise bakmak istiyorum fakat bulamadım.
Artoria Pendragon dedi: Bendeki işlemci 27W çekiyor genel olarak, ama gene de düşüyor. Bu arada evet muhtemelen adaptör tam güç veremiyor çünkü 135W bile çekmeden şarjda düşme yasanabiliyor. Soğutma kısmı da doğru bendeki versiyonun 72-73 civarlarini geçtiğini gormedim. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam.Adaptörün ne kadar verdiğini veya prizden ne kadar çektiğini gösteren bir uygulama var ise bakmak istiyorum fakat bulamadım.
B Burak kumkaya Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #55 ambushermayki dedi: Aynen öyle hocam.Adaptörün ne kadar verdiğini veya prizden ne kadar çektiğini gösteren bir uygulama var ise bakmak istiyorum fakat bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin oyunlarda kaç dereceye çıkıyor CPU ve gpu full yükte ?
ambushermayki dedi: Aynen öyle hocam.Adaptörün ne kadar verdiğini veya prizden ne kadar çektiğini gösteren bir uygulama var ise bakmak istiyorum fakat bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin oyunlarda kaç dereceye çıkıyor CPU ve gpu full yükte ?
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #56 Burak kumkaya dedi: Hocam sizin oyunlarda kaç dereceye çıkıyor CPU ve gpu full yükte ? Genişletmek için tıkla... GPU 82 CPU 91
Burak kumkaya dedi: Hocam sizin oyunlarda kaç dereceye çıkıyor CPU ve gpu full yükte ? Genişletmek için tıkla... GPU 82 CPU 91