alodarxx Kilopat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 108 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #11 Berkay Davas dedi: Sadece APU değil AMD mobil işlemcilerde de Hackintosh olmuyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim bilgilendirme için. Peki sanal makine falan ile kurabilir miyim? Kurabilirsem önerebileceğiniz yazılım var mıdır?
Berkay Davas dedi: Sadece APU değil AMD mobil işlemcilerde de Hackintosh olmuyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim bilgilendirme için. Peki sanal makine falan ile kurabilir miyim? Kurabilirsem önerebileceğiniz yazılım var mıdır?
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #12 alodarxx dedi: Merhaba konu başlığında yazdığım gibi bilgisayarıma Hackintosh kurulur mu? İşlemci: Ryzen 7 5800H. Ekran kartı: RTX 3060. NVIDIA kartı kullanamayacağımı biliyorum ama Ryzen 7 ile gelen onboard kartı kullanmam mümkün olur mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef GPU ve CPU içinde APU macOS ile uyumlu değildir
alodarxx dedi: Merhaba konu başlığında yazdığım gibi bilgisayarıma Hackintosh kurulur mu? İşlemci: Ryzen 7 5800H. Ekran kartı: RTX 3060. NVIDIA kartı kullanamayacağımı biliyorum ama Ryzen 7 ile gelen onboard kartı kullanmam mümkün olur mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef GPU ve CPU içinde APU macOS ile uyumlu değildir