Çözüldü Dell G15 5515 laptopta FreeSync teknolojisi G-SYNC nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Hocam benim laptop şu şekilde: (Dell G15 5515 Ryzen Edition Laptop)
  • GPU 0: RTX 3060 laptop GPU (Max güç: 115W) (VRAM: 6 GB)
  • GPU 1 AMD Radeon (TM) Graphics
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 5800H 11. nesil.
  • SSD: 512 GB.
  • RAM: 16 GB.
  • 120 Hz
Bu laptopta Amd software adrenalin edition uygulamasından FreeSync bulunuyor ve ben bunu G-SYNC yapmak istiyorum. FreeSync'ı devre dışı bırakıp laptop'u BIOS'tan AMD ekran kartını kapatsam bile NVIDIA denetim masasında G-SYNC gözükmüyor. Bu laptop'u nasıl G-SYNC yapabilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-18 111244.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-18 111244.png
    203,7 KB · Görüntüleme: 45
  • Ekran görüntüsü 2024-07-18 111227.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-18 111227.png
    158,6 KB · Görüntüleme: 42
Çözüm
G-SYNC otomatik olarak devreye girecektir. Tabi bu işlem monitörünüz ve GPU nuz ile orantılı olarak sağlanacaktır. Amaç ekran yırtılmasını önlemek olduğundan devreye girmiştir bile. Eski sürüm Nvidia Denetim masası uygulamasında bu özellik seçenek olarak karşımıza çıkıyordu ama şimdi geçerli olan sürümde bu özellik yok maalesef.
G-SYNC otomatik olarak devreye girecektir. Tabi bu işlem monitörünüz ve GPU nuz ile orantılı olarak sağlanacaktır. Amaç ekran yırtılmasını önlemek olduğundan devreye girmiştir bile. Eski sürüm Nvidia Denetim masası uygulamasında bu özellik seçenek olarak karşımıza çıkıyordu ama şimdi geçerli olan sürümde bu özellik yok maalesef.

Çözüm
Teşekkürler!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı