Dell G15 5525 notebook açılırken donuyor

darkLord479

Megapat
Merhaba, dizüstü bilgisayarım açılırken yüklenme ikonu donuyor ve bilgisayar açılmıyor. Bu sorun olunca bilgisayarı güç tuşuna basılı tutup kapattıktan sonra yeniden başlatıyorum ve Dell donanım testi devreye giriyor, test sorunsuz tamamlandıktan sonra bilgisayarı sorunsuz açabiliyorum. Bu sorundan önce otomatik onarıma hazırlanıyor hataları alıyordum ve onun için konu oluşturmuştum fakat bir çözüm bulunamadı. RAM ve SSD testlerini inceleyebilirsiniz.

Memtest86 Rapor
Sistem:
Windows 11.
Dell G15 5525 notebook.
Ryzen 5 6600H.
2 X 16 GB DDR5 RAM (Crucial marka, 2 yıl önce sistemi aldıktan sonra kendim alıp takmıştım)
512 GB PCI-e NVMe M.2 SSD.

sentinel.png

as.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana boot problemi var gibi geldi, DOS ekranında sırayla bir çalıştır bakalım düzelecek mi?

1- Bootrec /fixmbr
2- Bootrec /fixboot
2- Bootrec /rebuildbcd

Bana boot problemi var gibi geldi, DOS ekranında sırayla bir çalıştır bakalım düzelecek mi?

1- Bootrec /fixmbr
2- Bootrec /fixboot
2- Bootrec /rebuildbcd
Verdiğiniz komutları çalıştırdım ve ardından 3-4 kere bilgisayarı kapatıp açtım ve sorun yaşamadım fakat bir kaç saat sonra sistemi tekrar açtığımda aynı sorunla karşılaştım. Ayrıyeten ikinci komutta "Erişim engellendi." hatası aldım.
bootrec.jpg

Verdiğiniz komutları çalıştırdım ve ardından 3-4 kere bilgisayarı kapatıp açtım ve sorun yaşamadım fakat birkaç saat sonra sistemi tekrar açtığımda aynı sorunla karşılaştım. Ayrıyeten ikinci komutta "Erişim engellendi." hatası aldım.
Eki Görüntüle 2594197

Bu olay başlamadan evvel Windows hiç Update aldı mı arka planda?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı