bendede aynı bilgisayar var evet bıos tan boost tu kapatıp oyuna girince 100 derece olan sıcaklık 70 dereceyi geçmedi işlemci 2.566 hz de kaldı yukarı cıkmadı 300 lere cıkan fps 200 lerde kaldı ısınma gitti performansta haliyle düştü
bendede aynı bilgisayar var evet bıos tan boost tu kapatıp oyuna girince 100 derece olan sıcaklık 70 dereceyi geçmedi işlemci 2.566 hz de kaldı yukarı cıkmadı 300 lere cıkan fps 200 lerde kaldı ısınma gitti performansta haliyle düştü
Hocam fanlar çok seyrek devreye giriyor, bu sizlerde de böyle mi? alienware command center üzerinden zaten fan vs kontrol edilmiyor. Ben de termal okuma bile yapamıyor
turbo boost u nasıl kapattınız acaba detaylı anlatırsanız, aynısını yapacağımda
Hocam fanlar çok seyrek devreye giriyor, bu sizlerde de böyle mi? alienware command center üzerinden zaten fan vs kontrol edilmiyor. Ben de termal okuma bile yapamıyor
Hocam bir sorum daha olucak. Şarj adaptörü 330 Watt ve boyutu devasa, mobilitesi sıfır. Type-C de kullanabileceğim bi şarj aleti almayı düşünüyorum. Min kaç Watt almak gerekiyor sizce?
Hocam bir sorum daha olucak. Şarj adaptörü 330 Watt ve boyutu devasa, mobilitesi sıfır. Type-C de kullanabileceğim bi şarj aleti almayı düşünüyorum. Min kaç Watt almak gerekiyor sizce?
Type-C üzerinden en fazla 100W besleyebilirsin. Sıcaklık sorunu yaşayanlar turboyu kapatmak yerine Throttlestop ile işlemciye güç limiti koysunlar. Default 13650HX 191Wa kadar çıkıyor render falan yapmadıkça o kadar güce gerek yok.
Hocam bir sorum daha olacak. Şarj adaptörü 330 Watt ve boyutu devasa, mobilitesi sıfır. Type-C de kullanabileceğim bir şarj aleti almayı düşünüyorum. Min kaç Watt almak gerekiyor sizce?
PC'yi aldıktan sonra üç gün sadece ona uğraştım yabancı blogları falanda okudum ama acc'de tr cihazlarında fan kontrolü ve termal okuma kısmı aktif değil belki ilerleyen zamanda güncelleme ile düzelir.