Dell G15 5530 laptop alinir mi?

whiMs

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, yakın zamanda laptop almayı düşünüyorum. Dell G15 5530 modelinde kararsız kaldım. Aktif olarak kullananların deneyimleri nelerdir, tavsiye eder misiniz?
Ek olarak önerebileceğiniz başka laptoplar var mıdır? Okul ve oyun için alacağım.

Selamlar, yakın zamanda laptop almayı düşünüyorum. Dell G15 5530 modelinde kararsız kaldım. Aktif olarak kullananların deneyimleri nelerdir? Tavsiye eder misiniz?
Ek olarak önerebileceğiniz başka laptoplar var mıdır? Okul ve oyun için alacağım.

Hocam onun fan sesi olabilir göz önünde bulundurarak alın derim.

Selamlar, yakın zamanda laptop almayı düşünüyorum. Dell G15 5530 modelinde kararsız kaldım. Aktif olarak kullananların deneyimleri nelerdir, tavsiye eder misiniz?
Kanka bence Dell yerine bilindik bir marka al lenovo msı asus gibi çünkü bunların bir markası var ileride dell den çekeceğin olabilir.

Kesinlikle bunu oneririm butcenizde.
Teşekkürler öneriniz için, bakacağım mutlaka. Acerin kalitesi hakkında pek bir bilgim yok. Olası bir durumda da teknik servis konusunda sıkıntı çeker miyim?

Kanka bence Dell yerine bilindik bir marka al lenovo msı asus gibi çünkü bunların bir markası var ileride dell den çekeceğin olabilir.
Önerdiğin bir model var mı peki hocam o markalardan?

Teşekkürler öneriniz için, bakacağım mutlaka. Acerin kalitesi hakkında pek bir bilgim yok. Olası bir durumda da teknik servis konusunda sıkıntı çeker miyim?
Acer oldukca kalitelidir. Zaten forumda en fazla onerilen laptoplardan biri bu. Teknik servisi yardimci olur fakat bazen parca degisimi gerektiginde fazla beklettikleri olabiliyormus. Genel olarak cogu kisi memnun.

@484334

Technopat Haberler

Geri
Yukarı