Selamlar, yakın zamanda laptop almayı düşünüyorum. Dell G15 5530 modelinde kararsız kaldım. Aktif olarak kullananların deneyimleri nelerdir, tavsiye eder misiniz?
Ek olarak önerebileceğiniz başka laptoplar var mıdır? Okul ve oyun için alacağım.
Selamlar, yakın zamanda laptop almayı düşünüyorum. Dell G15 5530 modelinde kararsız kaldım. Aktif olarak kullananların deneyimleri nelerdir? Tavsiye eder misiniz?
Ek olarak önerebileceğiniz başka laptoplar var mıdır? Okul ve oyun için alacağım.
Fan sesini ilk defa duydum hocam. Ne gibi bir sorunu oluyor tam olarak?
Birde fan sesinden ziyade ısınma ve yazılımıyla alakalı bir kaç sorun yaşayan gördüm o karıştırdı kafamı.
Selamlar, yakın zamanda laptop almayı düşünüyorum. Dell G15 5530 modelinde kararsız kaldım. Aktif olarak kullananların deneyimleri nelerdir, tavsiye eder misiniz?
Teşekkürler öneriniz için, bakacağım mutlaka. Acerin kalitesi hakkında pek bir bilgim yok. Olası bir durumda da teknik servis konusunda sıkıntı çeker miyim?
Teşekkürler öneriniz için, bakacağım mutlaka. Acerin kalitesi hakkında pek bir bilgim yok. Olası bir durumda da teknik servis konusunda sıkıntı çeker miyim?
Acer oldukca kalitelidir. Zaten forumda en fazla onerilen laptoplardan biri bu. Teknik servisi yardimci olur fakat bazen parca degisimi gerektiginde fazla beklettikleri olabiliyormus. Genel olarak cogu kisi memnun.