Dell G15 RTX 3050 laptop nerede tamir edilebilir?

msefer

Centipat
Daha fazla  
Abiler kardeşler hepinize merhaba iyisinizdir umarım🙏 Çok karmaşık bir durumun içindeyim. Kıbrıs'ta okuyorum önceki konularda bahsetmiştim bilgisayarıma su döküldü kısa devre yaptı, sonrasında bilgisayar açıldı ama NVIDIA ekran kartı kısa devreye düştüğü için çalışmıyor. Şu an bilgisayar Türkiye'de nerede tamir ettirebilirim işin ehli olan bir yer var mıdır?
Dell G15 5511.
RTX3050.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abiler kardeşler hepinize merhaba iyisinizdir umarım🙏 Çok karmaşık bir durumun içindeyim. Kıbrıs'ta okuyorum önceki konularda bahsetmiştim bilgisayarıma su döküldü kısa devre yaptı, sonrasında bilgisayar açıldı ama NVIDIA ekran kartı kısa devreye düştüğü için çalışmıyor. Şu an bilgisayar Türkiye'de nerede tamir ettirebilirim işin ehli olan bir yer var mıdır?
Dell G15 5511.
RTX3050.
Servise gönder derim

Su döküldükten hemen sonra cihazı tamamen kapatıp cihazı sökmeniz ardından izopropil alkol ile anakartı yıkamanız gerekirdi. Bu işlemi yapsaydınız bir sıkıntı yaşamazdınız. Anakartı IPA ile temizlemeyi deneyin.

IPA ile temizledikten sonra datasheetlere göre ölçüm yapılması gerekir. Reballing gerekebilir. Su saf değil, kuruduktan sonra içinde bulunan iyonlar kısa devreye sebep oluyor genelde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı