gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.108 Makaleler 1 Çözümler 70 29 Nisan 2022 #31 Yavuz_Çetin dedi: İstediğim ayarlamaları yapamıyorum. Örneğin ses için o programdan ayar yapmam gerek. Fan ayarı için de aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Peki bu sorunu yasayan kac kisi taniyorsun?
Yavuz_Çetin dedi: İstediğim ayarlamaları yapamıyorum. Örneğin ses için o programdan ayar yapmam gerek. Fan ayarı için de aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Peki bu sorunu yasayan kac kisi taniyorsun?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #32 gen2 dedi: Peki bu sorunu yasayan kac kisi taniyorsun? Genişletmek için tıkla... İkizim, forumdaki alanların büyük çoğunluğu ve bir kaç arkadaşımı tanıyorum.
gen2 dedi: Peki bu sorunu yasayan kac kisi taniyorsun? Genişletmek için tıkla... İkizim, forumdaki alanların büyük çoğunluğu ve bir kaç arkadaşımı tanıyorum.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.108 Makaleler 1 Çözümler 70 30 Nisan 2022 #33 Yavuz_Çetin dedi: İkizim, forumdaki alanların büyük çoğunluğu ve bir kaç arkadaşımı tanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yani senin arkadaslarinin hepsinde var ama bu forumda alan insanlarin hicbirinde yok oyle mi?
Yavuz_Çetin dedi: İkizim, forumdaki alanların büyük çoğunluğu ve bir kaç arkadaşımı tanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yani senin arkadaslarinin hepsinde var ama bu forumda alan insanlarin hicbirinde yok oyle mi?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #34 gen2 dedi: Yani senin arkadaslarinin hepsinde var ama bu forumda alan insanlarin hicbirinde yok oyle mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, forumda alan insanların bir çoğunda var.
gen2 dedi: Yani senin arkadaslarinin hepsinde var ama bu forumda alan insanlarin hicbirinde yok oyle mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, forumda alan insanların bir çoğunda var.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.108 Makaleler 1 Çözümler 70 30 Nisan 2022 #35 Yavuz_Çetin dedi: Hayır, forumda alan insanların bir çoğunda var. Genişletmek için tıkla... Konu acilmiyor da.
Yavuz_Çetin dedi: Hayır, forumda alan insanların bir çoğunda var. Genişletmek için tıkla... Konu acilmiyor da.