Dell G16 7630 alınır mı?

Bütçe
40000

MuhammetS

Hectopat
Bu fiyata önerebileceğiniz başka laptop var mı?

Dostum sakın girme tavsiye etmem çok fazla kronik sorunu mevcut ekran kartı 30 watt sabit kalma ve birçok yazılıp problemi mevcut bende çok severek aldım i9'lu RTX4070 modelini 20 Eylül'de şu an satın aldığım yer ile davalık oldum Dell hiçbir şekilde yeri de destek hizmeti vermiyor donanımsal bir problem oldmadığı sürece ekran kartım 30 watta takılı kalıyor diye belirtiyorum PC bağlanıp bakıyorlar ve hiçbir problemin olmadığını servis hizmeti veremiyeceklerini belirtiyorlar yazılımsal deyip topu size atıyorlar bu yüzden iyi araştırmanı öneririm.

Valla aldım kanka memnunum şu anlık.Sadecr Alienware yazılımı düzgün çalışmıyor.Şarj aleti gerçekten baya büyükmüş.Onun dışında bir sıkıntı yaşamadım.

Vallahi aldım kanka memnunum şu anlık. Sadecr Alienware yazılımı düzgün çalışmıyor. Şarj aleti gerçekten bayağı büyükmüş. Onun dışında bir sıkıntı yaşamadım.

Hayırlı olsun cano inşallah problem çekmezsin şu an bende kutusunun içinde yatıyor yavru kuş ama sana tavsiyem AAA kalite oyunlarda bir test yapman CoD Warzone gibi ve watt değerlerini takip etmeni tavsiye ederim cano.

ben
Hayırlı olsun cano inşallah problem çekmezsin şu an bende kutusunun içinde yatıyor yavru kuş ama sana tavsiyem AAA kalite oyunlarda bir test yapman CoD Warzone gibi ve watt değerlerini takip etmeni tavsiye ederim cano.
dostum bende almayı planlıyordum bu ürünü nasıl var mı bir sıkıntı ? yurtdısından aldırtacagım linkleri asagıda

Dell G16 7630 Gaming Laptop - 16-inch (2560 x 1600) QHD+ 165Hz 3ms Display, Intel Core i9-13900HX, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD, NVIDIA GeForce RTX 4070 8GB GDDR6​

veya

ASUS ROG Strix G16 Gaming Laptop 2023 Newest, 16" FHD 165Hz Display, Intel Core i7-13650HX Processor, NVIDIA GeForce RTX 4060, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,​

arasında kaldım .

G16 nın Alienware Command Center uygulamasında sıkıntılar var ve benim aldığım ürünün klavye aydınlatması bir süre sonra çalışmamaya başladı.Bundan dolayı değişime gönderip yeni cihaz aldım.Cihazin kasa kalitesi güzel ve soğutması iyi.Şarj aleti gerçekten büyük ve cihazda ağır.Onun dışında genel anlamda memnunum.

bende de aynı cihaz var. klavye aydınlatmasında bir problem yok ama üst kısmdaki tuşlara makro atayamıyorum. atadığım makrolar çalışmıyor. ve alienware uygulamasında thermal kısmında değerler gözükmüyor. değişime göndermeyi düşünmüyorum ama düzgün bir alienware uygulaması bulmak lazım galiba

Klavye aydınlatma kısayol tuşu çalışıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…