Dell G16 vs G15 5520

Gandalflight

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar 2014 Haziran ayında 1599 Lira'ya aldığım 🙂 Dell Inspirion 5548 laptobumu emekli etmeyi düşünüyorum. Ayın 26'sında New York'a gidecek bir yakınım Brooklyn Microcenter'dan bir şeyler bakabileceğini söyledi. Ben de Dell'den çok memnun olduğum için:

850 Dolar yaklaşık 23800 TL 680 Dolar indirimli

800 Dolar yaklaşık 22400 TL şu an 400 Dolar indirimli

Ayrıca her iki laptop Windows 11 Home Edition yüklü olarak geliyor.

Laptopların Türkiye'de satıldığı sitelere baktığımızda 30.000 TL ve üzerinde olduğunu ve freedos olarak satıldığını görüyorum. İkisi de hemen hemen benzer özelliklere sahip olmakla birlikte aralarında bir fark var ise ben tam olarak anlayamadım. Bir sitede karşılaştırması yapılmış ama benim için yeterince açıklayıcı değil.

Daha önce yurtdışından laptop almış şunlara dikkat et diyebilecek ve cihazlar için yorum yapabilecek tecrübeli arkadaşların yorumlarını merakla bekliyorum. Herkese sevgiler.

Son düzenleme:
Arkadaşım almış kullanıyor şu an ROG STRIX bir laptop kendisi 2000 dolar mı ne vererek aldı şu an 150 k falan PC şarjı için çevirici olmayabilir içinde amerikan tür fiş olduğundan hocam şarj için çeviri alın onun dışında her şeyi aynı gelir ha bir de klavye İngilizce olur unutmayalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı